Zelensky, premoniție despre războiul cu Rusia? Gluma pe care a făcut-o acum 18 ani: Vladimir Vladimirovich, omul de care... - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Zelensky, premoniție despre războiul cu Rusia? Gluma pe care a făcut-o acum 18 ani: Vladimir Vladimirovich, omul de care... / Foto: Facebook Volodimir Zelensky
Zelensky, premoniție despre războiul cu Rusia? Gluma pe care a făcut-o acum 18 ani: Vladimir Vladimirovich, omul de care... / Foto: Facebook Volodimir Zelensky
În urmă cu 18 ani, Volodimir Zelensky a făcut o glumă care parcă a prezis ceea ce se întâmplă astăzi în Ucraina.

Înainte de a deveni președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a fost timp de mulți ani actor. Era foarte cunoscut și apreciat, atât de oamenii din Ucraina, cât și de cei din Rusia. De multe ori juca în filme de comedie sau în spectacole de stand up comedy. Încă de pe atunci Zelensky era văzut ca fiind un bărbat curajos, care nu se ferea să critice marii politicieni sau să facă glume deocheate despre ei.

Chiar și în serialul "Sluga naroda", unde Zelensky a jucat rolul președintelui Ucrainei, au fost introduse mai multe ironii la adresa lui Vladimir Putin, dar și la adresa lui Alexadr Lukașenko, președintele Belarusului. Serialul a fost ulterior difuzat și în Rusia, doar că acolo glumele despre liderul de la Kremlin au fost cenzurate. Pe Youtube, însă, serialul nu este cenzurat și  toate secvențele legate de Putin pot fi văzute.

Gluma făcută în urmă cu 18 ani, despre Putin. Acum pare realitatea

Totuși, în ultimele zile o altă filmare cu Zelensky a devenit virală pe rețelele de socializare. Într-unul dintre spectacolele sale de comedie, din 2011, Zelensky parcă prezicea soarta Ucrainei de astăzi. Au remarcat-o și internauții care spun că gluma lui Zelensky despre Putin, se apropie acum de realitate, având în vedere invazia rusă în Ucraina. În acest spectacol despre care vorbim, actorii aflați pe scenă se prefac că ar fi pe o insulă pustie și fiecare, în funcție de naționalitate, îi cere președintelui ajutorul.

Așteptați, așteptați! Eu acum mă adresez omului de care depinde soarta mea și nu doar a mea, ci a întregii Ucraine.

- Vladimir Vladimirovich, luați-mă, vă rog, măcar pentru datorii!”, spune Volodimir Zelensky.

Putin, răspuns pentru Zelensky

Într-un alt video, de acum doi ani, Vladimir Putin răspunde la întrebarea unei jurnaliste: „De ce nu l-ați felicitat pe Volodimir Zelensky atunci când a câștigat alegerile prezidențiale în Ucraina?”. Liderul de la Kremlin dă de înțeles că îl subestimează pe Zelensky, scrie ȘtirileProTv.ro.

„Eu nu îl cunosc pe acest om. Sper că într-o bună zi vom face cunoștință. Se pare însă că este un bun specialist în domeniul lui de activitate, este un actor foarte bun. Eu vorbesc serios, iar voi râdeți (către public)Dar una este să joci un personaj, iar alta e să fii cineva, punctează Putin, iar susținătorii săi îl aplaudă. Ca să joci ai nevoie de talent, mai exact de talentul de a te deghiza (transforma). Dar pentru a te ocupa de sarcinile de stat ai nevoie de alte abilități, trebuie să ai experiență, cunoștințe, trebuie să vezi problemele principale și instrumentele care să ajute la soluționarea lor, să poți să aduni oameni pricepuți în jurul tău într-o echipă. Să explici în fața a milioane de oameni motivul deciziilor pe care le iei.", este o parte din răspunsul lui Vladimir Putin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel