Zelenski: Nu sunt pe deplin sigur că Putin este încă în viață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Zelenski: Nu sunt pe deplin sigur că Putin este încă în viață / Foto: Kremlin.ru
Zelenski: Nu sunt pe deplin sigur că Putin este încă în viață / Foto: Kremlin.ru
Volodimir Zelenski spune că nu este pe deplin sigur că Vladimir Putin este încă în viață.

Volodimir Zelenski a făcut o afirmație surprinzătoare la Davos. Președintele ucrainean a spus că nu este complet sigur că dictatorul rus Vladimir Putin este încă în viață.

"Nu prea înțeleg cu cine să vorbesc și despre ce. Nu sunt sigur că președintele rus care apare uneori în fața unei `chromakey` într-un studio (fundal verde de studio care permite amplasarea personajului în orice imagine – n.r.) este, de fapt, cel adevărat. Nu prea înțeleg dacă este în viață sau dacă el ia decizii, sau oricine altcineva ia decizii acolo. Ce grup de oameni ar putea lua orice decizie în Rusia? Nu am acest tip de informații. Nu prea înțeleg cum le poți promite liderilor europeni un lucru, iar a doua zi să lansezi o invazie pe scară largă a unei țări. Nu prea înțeleg cu cine avem de-a face. Când spunem "discuții de pace", nu prea înțeleg cu cine ar trebui să negociem.

Știți exact cine sunt eu, iar eu știu cine sunteți voi. Există martori ai faptului că suntem în viață. Și chiar dacă vorbim despre lucruri diferite, putem ajunge la un consens. Mi se pare că Rusia ar trebui să găsească mai întâi pe cineva și apoi să sugereze ceva Zelenski referindu-se, probabil, la faptul că Putin ar trebui să iasă în față și să accepte condițiile Ucrainei pentru a pune capăt războiului - n.r.)", a spus Volodimir Zelenski, potrivit Ukrainkaia Pravda.

Volodimir Zelenski a subliniat că Ucraina a făcut totul pentru a-și elibera teritoriile ocupate prin diplomație, iar negocierile de pace nu reprezintă încă pacea în sine.

Ipoteza potrivit căreia Vladimir Putin ar fi mort

Ipoteza potrivit căreia Vladimir Putin este mort, iar cel pe care îl vedem acum este doar o sosie a sa, a apărut acum câțiva ani. Totul a pornit de la faptul că liderul rus arată acum diferit față de acum 10 ani, spre exemplu. Schimbarea este vizibilă. Vladimir Putin de acum nu este la fel de slab și are pomeții mai plini, dar asta nu este totuși o dovadă că vorbim despre o altă persoană, atâta timp cât încă există o asemănarea, dacă analizăm pozele de acum și cele de acum câțiva ani. În plus, s-a zvonit faptul că fața lui Putin arată diferit pentru că acesta a recurs la unele intervenții de înfrumusețare, dar și pentru că ar lua steroizi.

Totuși, de-a lungul timpului teoria potrivit căreia Putin cel adevărat este mort a fost alimentată și de faptul că liderul rus și-ar lua măsuri de precauție extreme la orice întâlnire la care merge, astfel încât nimeni să nu aibă acces la probele sale ADN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel