Data publicării:

Zelenski a mers pe linia frontului pentru a-i îmbărbăta pe soldații ucraineni / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a mers pe linia frontului.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a postat un clip, pe pagina sa de Facebook, din regiunea Kupiansk, unde a mers pentru a-i îmbărbăta pe soldații ucraineni care luptă împotriva Federației Ruse.

„Astăzi, vizităm brigăzile noastre care luptă într-unul dintre punctele fierbinți, direcția Kupyansk-Lyman, unde ocupanții ruși încearcă în mod constant să ne atace pozițiile. Brigada 103 Apărare Teritorială, Brigada 68 Jeager „Oleksa Dovbush” și Brigada 25 Aeropurtată „Sicheslav”. Ne-am întâlnit cu comandanții de brigadă și batalion pentru a discuta situația de pe câmpul de luptă, probleme stringente și nevoi.

Fiecare dintre brigăzile noastre de luptă, fiecare războinic care distruge ocupanții cu fiecare pas înainte afirmă că victoria ucraineană va veni cu siguranță. Ei sunt puterea. Le mulțumesc pentru serviciul lor!“, a scris Zelenski pe Facebook.

CITEȘTE ȘI      -      Podolyak: Armamentul va curge în Ucraina când ceilalți își vor da seama că UE și NATO trebuie să se extindă până în Lugansk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel