Zelenksi, apariţie la premiile Oscar 2022? O actriţă vrea ca preşedintele Ucrainei să fie prezent: Moment bun să transmitem un mesaj
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Volodimir Zelenski/ captură video Facebook
Volodimir Zelenski/ captură video Facebook
Actriţa Amy Schumer vrea ca preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, să participe la Premiile Oscar 2022. 

„Am vrut să găsesc o cale să-l aduc pe Zelenski nu fizic, ci prin satelit, printr-o înregistrare sau ceva de genul asta, pentru că sunt atât de mulți oameni care se uită la Oscar. Nu îmi este frică să merg acolo, dar nu eu sunt cea care produce Oscarurile. Chiar dacă evenimentul este o pauză de la ceea ce se întâmplă acum în lume, ar fi un moment bun să transmitem un mesaj, pentru că sunt atât de mulți ochi ațintiți pe spectacol”, a spus Amy Schumer, care urmează să găzduiască ceremonia de anul acesta alături de Wanda Sykes și Regina Hall, conform Film Now.

Premiile Oscar 2022 vor avea loc duminică, 27 martie, la Dolby Theatre de la Hollywood. Academia de Arte și Științe Cinematografice nu a răspuns până acum solicitărilor primite de la oameni cu privire la participarea președintelui ucrainean. 

Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului francez. A fost aplaudat de aleșii din Franța

”Sunt foarte recunoscător că am ocazia să mă adresez dumneavoastră astăzi. Știți deja foarte bine ce se întâmplă în Ucraina astăzi și știți, de asemenea, și cine este vinovat. Și știți de asemenea cine își ascunde capul în nisip. Mă adresez dumneavoastră, unor oameni onești, raționali și curajoși și aș vrea să vă pun o întrebare: cum să oprim acest război, cum să reașezăm pacea în Ucraina. Cea mai mare parte a răspunsurilor sunt în mâinile dumneavoastră. 

Bombele rusești au căzut asupra unei maternități în Mariupol. A fost o situație extrem de grea în sudul Ucrainei. A fost un asediu brutal, ca în Evul Mediu, au început să omoare civili. A fost distrusă o maternitate, asupra căreia rușii au lansat bombe. Erau acolo femei care se pregăteau să nască și majoritatea au supraviețuit, dar, din păcate, unei femei i s-a amputat piciorul. A avut piciorul fracturat și a fost nevoie să i se amputeze piciorul. Altă femeie și-a pierdut copilul la naștere. O altă femeie îi implora pe medici să o lase să moară, să nu o ajute, pentru că nu mai vedea niciun motiv rezonabil să trăiască și a murit. 

În Ucraina, în Europa, în 2022, când sute de milioane de oameni nu se gândeau că lumea ar putea fi distrusă astfel, vă întreb și vă cer să păstrăm un moment de reculegere, de tăcere, în semn de respect pentru victimele care și-au pierdut viața", a declarat Zelenski. VEZI MAI MULTE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel