Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc cu 10 etaje în care a izbucnit un incendiu, în Arad
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 24 ian 2023, 15:45
WhatsApp
Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc cu 10 etaje în care a izbucnit un incendiu, în Arad- Foto pexels
Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc cu 10 etaje în care a izbucnit un incendiu, în Arad- Foto pexels
Un bloc cu 10 etaje a luat foc, marți, în Arad.

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi după-amiază, dintr-un bloc cu 10 etaje din municipiul Arad în care a izbucnit un incendiu cu degajări mari de fum pe casa scării.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la o ghenă de gunoi aflată la etajul patru al blocului, în încăperea cu toboganul pentru aruncarea deşeurilor.

Fumul dens a ajuns până la ultimul etaj, iar o parte dintre locatari s-au autoevacuat, în timp ce alte zeci de persoane au fost evacuate de pompieri. 'Întrucât ghena este amplasată în interiorul scării blocului, fumul dens a pătruns şi în interiorul blocului, până la ultimul etaj.

Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în interiorul blocului', a transmis ISU.

Blocul este situat pe strada Predeal, în cartierul Aurel Vlaicu, iar la fiecare etaj al blocului sunt câte şase apartamente.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad au informat că acordă îngrijiri unor persoane 'agitate', fiind prezente la faţa locului mai multe echipaje medicale, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?