Data publicării:

Zeci de oi descoperite într-un apartament din Nisa. Urmau să fie sacrificate

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Trinity Kubassek, Pexels
Fotografie de la Trinity Kubassek, Pexels
Poliţiştii din Nisa au descoperit zeci de oi într-un apartament care trebuia folosit ca locuinţă socială. 

Poliţiştii din Nisa au descoperit 40 de oi într-un apartament gol, care trebuia să fie folosit ca locuinţă socială. Animalele stăteau înghesuite în 50 de metri pătraţi, pe o podea acoperită cu paie, scrie Agerpres. În urma descoperirii, au fost arestaţi doi bărbaţi îmbrăcaţi cu tricouri pătate de sânge. 

Acum, autorităţile suspectează că oile urmau să fie sacrificate ilegal înainte de Eid al-Adha, sărbătoarea musulmană a sacrificiului. În apartament se afla deja un animal sacrificat, conform lui Anthony Borre, oficial municipal. Oile găsite au fost date unui crescător de către autorităţi. 

Pentru a preveni utilizarea ilegală a apartamentului liber, asociaţia locativă instalase o uşă securizată. Vineri, în timpul unei inspecţii, apartamentul era încă gol.

Ofiţerii departamentului de investigaţii penale au descoperit animalele în timpul unei operaţiuni care a avut loc în blocul de apartamente duminică.

La nivel global, cele mai scumpe oi provin din Elveţia, iar preţul unui exemplar din gama de top poate ajunge şi la 10.000 de dolari. Este vorba despre oile din rasa Valais Blacknose. În 2021, acestea au fost desemnate cea mai drăguţă rasă de oaie din lume. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel