Data publicării:

Zece echipe din România şi Serbia se întrec la concursul "Poliţistul bucătar"

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mâncare preparată la concursul ”Polițistul Bucătar”. FOTO: Agerpres
Mâncare preparată la concursul ”Polițistul Bucătar”. FOTO: Agerpres
O nouă ediţie a concursului "Poliţistul bucătar" a debutat, sâmbătă, pe platoul din Poiana Lupului, participanţii fiind echipe de bucătari din rândul poliţiştilor români şi sârbi.

"Cele zece echipe înscrise, venite din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Vrset - Serbia, vor pregăti pe timpul celor şase ore de concurs, unul sau mai multe preparate originale, plăcute la gust şi cu aspect deosebit, cu care să convingă juriul că merită să câştige un loc pe fruntaş. Primele trei echipe câştigătoare vor fi premiate cu diplome şi premii speciale, oferite de organizatori. Astfel, vrem să arătăm că poliţiştii se pot întrece şi într-un concurs culinar. Sperăm ca toată lumea să se simtă bine şi mă bucur că putem socializa", a declarat liderul sindical Gheorghe Obişteoiu.

Concurenţii de la Poliţia din Vrset-Serbia s-au prezentat la concurs cu preparate specifice acestei zone, dar şi din bucătăria internaţională.

"Am fost invitaţi de prietenii noştri de la IPA Caraş-Severin. Printre preparatele specifice sârbilor, un preparat din căprioară şi un gulaş special. Am adus şi vin de la noi, cârnaţi şi multe altele. Locaţia este foarte frumoasă, atmosfera minunată şi mă bucur de faptul că îi reîntâlnim pe prietenii noştri", a afirmat unul dintre poliţiştii sârbi.

Evenimentul de anul acesta este organizat de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi Corpul Naţional al Poliţiştilor, împreună cu Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor şi Sindicatul Poliţiştilor din Banat.

Organizatorii susţin că evenimentul intenţionează să fie, ca de fiecare dată, şi un prilej de voie-bună, muzică şi jocuri tradiţionale.

La finalul celei de-a XII-a ediţii, participanţii se vor bucura de un foc de tabără, precum şi de focuri de artificii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel