Zamfir, conflict cu Violeta Alexandru: Nu sunt aici să-mi cereți dvs. mie socoteală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Senatorul Daniel Zamfir a avut un conflict cu Violeta Alexandru în timpul audierii acesteia în Parlament. 

În timp ce citea postarea de pe Facebook a Violetei Alexandru legată de ELCEN şi ţevile de termoficare din Bucureşti, Daniel Zamfir a fost întrerupt de Violeta Alexandru, care i-a cerut să îi spună şi la ce oră a fost făcută postarea. 

"Am o rugăminte, nu dvs. îmi cereţi mie socoteală, eu vă întreb, dumneavoastră răspundeţi", a spus Daniel Zamfir.

"Postarea este făcută pe contul personal, în afara orelor de program de la ministerul Muncii. Postez absolut orice consider că este relevant pentru cei care mă urmăresc pe contul personal. Vă rog să îmi permiteţi să răspund!", a replicat Violeta Alexandru.  

"De când miniştrii au program normal, să fim serioşi? Are vreun ministru program normal? Este ministru şi în cămaşă de noapte", a spus şi Adrian Solomon. 

Daniel Zamfir, intervenţie: Nu asta am insinuat

"Vă rog să nu înţelegi că aş fi insinuat că aţi fi mers acolo în timpul orelor de program. Ci doar că vă preocupă multe lucruri legate de Bucureşti", a spus şi Daniel Zamfir. 

"Sunt şi eu curios cum e cu ţevile astea", a spus Adrian Solomon, după ce deputatul Florin Roman a cerut să îi fie tăiat microfonul lui Daniel Zamfir pentru ca Violeta Alexandru să poată răspunde.

Ce a răspuns ministrul 

"Sunt bucureşteancă, mă preocupă situaţia dezastruoasă din Bucureşti. Ce postări simt nevoia să fac pentru cei care îmi urmăresc activitatea, mai ales în timpul serii, pentru că activitatea la minister îmi solicită concentrarea, ce mesaje şi preocupări am în calitate de bucureştean, cred că mi le veţi permite. Sunt aici în calitate de ministru propus la ministerul Muncii. Dacă aveţi întrebări despre asta, vă ascult. Postarea e pe contul meu personal, înţeleg că postarea mea a ajuns şi la dna primar general. Sunt probleme grave pe care le vom scoate la lumină. Ce comunic eu cu cei care mă urmăresc o să vă rog să îmi permiteţi să o fac pe pagina mea personală", a spus Violeta Alexandru.  

"D-le senator Zamfir, înţeleg că dna ministru nu poate să răspundă cu ţevile. Dar cu ligheanul puteţi? Eraţi în timpul programului?", a replicat Adrian Solomon. 

"Ce legătură are ligheanul şi protestul legat de faptul că în Bucureşti se întrerupe alimentarea cu apă caldă şi căldură cu audierea mea? Ce legătură are, dle preşedinte?", a mai spus Violeta Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel