YouTube ar putea restabili contul lui Donald Trump. CEO-ul companiei anunță care sunt condițiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Donald Trump și-ar putea recupera în curând contul de YouTube. 

Contul YouTube al fostului președinte Donald Trump va fi în cele din urmă restaurat în conformitate cu politicile actuale ale platformei, a declarat joi CEO-ul companiei, Susan Wojcicki, scrie CNN.

"Contul lui Trump va fi restabilit doar atunci când YouTube este încrezător că riscul violenței s-a retras. YouTube se va baza pe un amestec de indicatori pentru a evalua nivelul violenței, inclusiv declarațiile oficialilor guvernamentali, nivelul de pregătire al forțelor de ordine și orice retorică violentă pe care YouTube o poate observa pe propria sa platformă", a spus Wojcicki la un eveniment găzduit de Atlantic Council. 

Totuși, nu se știe exact când își va recupera contul de YouTube Donald Trump. Asta în condițiile în care zilele acestea FBI a avertizat că s-ar putea pregăti un nou atac asupra Capitoliului, iar autoritățile sunt în alertă maximă. „Este destul de clar în acest moment”, a spus Wojcicki, „că există încă un risc crescut de violență”. Contul lui Trump a fost suspendat temporar pe 12 ianuarie pentru încălcarea politicilor YouTube împotriva incitării la violență. La acea vreme, YouTube a spus că restricțiile vor dura cel puțin o săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel