Urmărește emisiunea live
Yoghinul Sadhguru, la București. Dan Negru: Dacă spui că mergi la biserică, ești retrograd. La guru e cool
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume, cu miliarde de vizualizări pe rețelele de socializare, a ajuns, ieri, la Bucureşti.

"Un guru yoghin indian a adunat, ieri, mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică, ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață, pe Whatsapp, câte o mantră. Când i-am spus să încerce și cu "Tatăl Nostru", m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. "Alungă spiritele rele" mi-a explicat. Când i-am sugerat tămâia, mi-a zis că sunt înapoiat. Ăștia suntem... Cel mai greu e să rămâi tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru pe Facebook.

"Putem plânge pentru asta mai târziu"

 

Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume a ajuns, ieri, la Bucureşti şi a lansat un avertisment pentru omenire. Pe numele său adevărat Jaggi Vasudev, acesta a plecat într-o călătorie pe motocicletă, timp de 100 de zile, din Marea Britanie până în India pentru a susţine salvarea solului.

"Dacă facem ceea ce trebuie acum, în următorii 15 ani putem schimba situaţia semnificativ. Sau putem dormi îndreptându-ne către un dezastru şi, de asemenea, putem plânge pentru asta mai târziu. Acest lucru este ceva ce putem preveni sau ce trebuie să prevenim. Orice om de ştiinţă responsabil vorbeşte despre faptul că din 2025 vor putea exista războaie civile în lume din cauza lipsei de hrană. Toată lumea ştie care este problema şi cât de gravă este ea şi toată lumea ştie care este şi direcţia generală în ceea ce priveşte o soluţie.

Ceea ce am realizat este că toată lumea ştie problema, ştie soluţia şi aşteaptă un fraier să tragă un semnal de alarmă, deci de aceea sunt aici. Mereu credem că altcineva trebuie să vină cu soluţii. Nu există altcineva. Este vorba doar despre noi, despre tu şi eu. În această lume nu există altcineva care să ne rezolve problemele pentru că noi am creat aceste probleme.

Cu toţii facem parte din această distrugere şi singura variantă să reparăm asta este să facem cu toţii parte din această soluţie. Suntem mereu ocupaţi să spune: ea a făcut asta, ea a mâncat mai mult decât mine, ea foloseşte mai mult decât mine resursele deci dăm vina pe cealaltă persoană. Nu asta este ideea, toţi facem parte din asta. Suntem fiinţe umane şi trebuie să ştim că totul este o manifestare a solului", a fost avertismentul lansat de Sadhguru la Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel