Yaya Toure dă probe pentru o echipă din China
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mijlocaşul ivorian Yaya Toure, fostul jucător al echipelor Manchester City şi FC Barcelona, a sosit în China pentru a susţine probe la clubul de fotbal de liga a doua Qingdao Huanghai, a anunţat vineri gruparea, citată de AFP. 

Fostul internaţional ivorian, în vârstă de 36 de ani, nu mai avea echipă din decembrie, când s-a despărţit de grecii de la Olympiakos Pireu, după doar trei luni de la sosire.

Toure a dezminţit recent zvonurile despre o eventuală încheiere a carierei, subliniind că doreşte să mai joace câţiva ani.

Următoarea sa experienţă ar putea fi în oraşul balnear Qingdao (estul Chinei), la liderul ligii secunde din China.

Yaya Toure a sosit joi pe aeroportul local, iar presa britanică afirmă că este pe punctul de a semna un contract cu clubul Qingdao Huanghai. Totuşi, un purtător de cuvânt al echipei a precizat pentru AFP că africanul e venit în probe, pentru moment.

Antrenorii vor evalua forma sa şi aptitudinile sale fizice, înainte de a decide dacă venirea sa este sau nu benefică pentru echipă, a afirmat sursa menţionată.

Mijlocaşul ivorian are trei titluri de campion al Angliei cucerite în şapte sezoane cu Manchester City, de care s-a despărţit la finalul stagiunii trecute, din cauza faptului că juca prea puţin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel