Yann Sommer, portarul lui Bayern Munchen, s-a ţinut de cuvânt după ce i-a promis un camion de ciocolată lui De Ligt - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Yann Sommer, portarul lui Bayern Munchen, s-a ţinut de cuvânt după ce a promis că-i va trimite un camion plin cu ciocolată elveţiană colegului său Matthijs De Ligt, care şi-a salvat echipa la o mare ocazie a lui Paris Saint-Germain în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie ziarul belgian La Derniere Heure. 

Campioana Germaniei a obţinut calificarea în sferturi şi datorită intervenţiei fundaşului olandez De Ligt, care a salvat de pe linia porţii în minutul 38 al manşei secunde, după o greşeală a elveţianului Sommer, la scorul de 0-0. Învingătoare cu 1-0 în tur la Paris, Bayern s-a impus şi la Munchen, cu 2-0.

'Voi trimite un camion cu ciocolată elveţiană în faţa uşii sale. Felul în care m-a salvat a fost excepţional', a promis Sommer, care s-a ţinut de cuvânt. Sommer a trimis un camion plin cu 700 de kilograme de napolitane acoperite cu ciocolată cu lapte.

Marfa nu a ajuns la De Ligt, ci la organizaţia caritabilă Munchner Tafel, care luptă împotriva sărăciei donând alimente şi a fost evident încântată să primească acest dar. Vitinha va avea poate coşmaruri cu ocazia sa, dar se va putea consola spunându-şi că oameni în dificultate au avut parte de momente plăcute datorită lui.

Foto

Yann Sommer este portarul titular al naţionalei Elveţiei, una din adversarele Elveţiei în preliminariile EURO 2024. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel