X FACTOR, finaliști 2020. Eliminări înainte de marea confruntare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
X Factor
X Factor
Doar opt concurenți au mai rămas, după duelurile de seara trecută, pentru marea confruntare dinaintea finalei X Factor, sezonul 9. Aceștia se vor duela vineri, la Antena 1, iar la finalul serii, fiecare jurat își va alege concurentul alături de care crede că poate câștiga acest sezon. 

După duelurile de seara trecută, Loredana Groza a ales să meargă mai departe alături de Adrian Petrache și Iulian Selea, în timp ce Ștefan Bănică mizează pe Andrada Precup și Alexandra Sîrghi. „Sunt extrem de mândru și de norocos în acest an datorită celor două”, a spus juratul X Factor. 

Florin Ristei are alături grupurile Tiny Tigers și Super 4 și este încântat de prestația tuturor. „Unul dintre aceste grupuri va prinde un loc în finală, unde ne vom bate cu ai mei colegi și reprezentanții lor. Aștept să se distreze în primul rând, nu mai ai ce să faci cu cinci minute înainte să intri pe scenă, decât să te simți bine”, i-a îndemnat Florin Ristei.

Delia a făcut un pas mai aproape de marea finală alături de Alina Dincă și Sonia Mosca. „Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masă! Mă aștept la o luptă grea”, a spus Delia. 

Cei rămași se vor revedea pe scena X Factor, de la 20.30, la Antena 1 pentru marea confruntare la finalul căreia doar patru concurenți, unul din fiecare grupă, va trece mai departe în finala de pe 18 decembrie.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel