X FACTOR. Eliminări Bootcamp, 2 noiembrie. Bănică: Începe jalea. Ce fac?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
X FACTOR / Foto Facebook
X FACTOR / Foto Facebook
X FACTOR, 2 noiembrie 2018. Emoții uriașe, vineri seară, la Antena 1, când show-ul „X Factor” a trecut din faza audițiilor în etapa următoare, cea a Bootcamp-ului. 

Update 6: La final, Ștefan Bănică Jr a rămas cu: Ioana Bulgaru, Francesca Hojda (primul duel), Mălina Ciarnău, Doinița Ioniță (al doilea duel).

Update 5: Daria a fost înlocuită cu Bianca Moccia.

Update 4: Mălina Ciarnău a impresionat juriul încă din momentul în care a pășit pe scenă. Toate cele patru scaune sunt ocupate.

Update 3: Isabela Pampărău a determinat-o pe Delia să spună că e prima oară, în această seară, când simte competiția. În acest moment, trei din cele patru scaune sunt ocupate.

Update 2: Daria Cojocaru, singura rockeriță din Bootcamp, a zguduit scena! La doar 14 ani, Daria, din Craiova, a reușit să obțină aprecierea juriului printr-o interpretare curajoasă.

Update 1: A început emisiunea, iar prima concurentă care urcă pe scenă este Anda Ioana. A spus că nu se aștepta să ajungă în Bootcamp. „Există șanse, dar nu sunt chiar atât de sigură că voi fi marea câștigătoare”, a zis ea. 

După momentul ei, Horia Brenciu i-a spus că a „fost reținută”. „Când ai apărut prima oară la audiții, am zis wow! Ceea ce m-a surprins neplăcut, astăzi, de ziua ta, este că nu ai fost prezentă aici. Nu a fost Ioana pe care am văzut-o prima oară. Când am spus ce stăpânire în voce. Putea să fie mult mai bine. Ai un potențial mult mai mare decât ne-ai arătat acum”, a spus Ștefan Bănică, care i-a oferit o șansă și a ales să-i dea un loc pe scaun.

Pe fundal, se auzea Mihai Bendeac care spunea că „o să fie greu”.


X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Delia, Horia Brenciu, Carla's Dreams și Ștefan Bănică au fost cu toții de acord cu două lucruri: primul a fost acela că Grupurile sunt cea mai mare provocare pentru orice jurat, în timp ce al doilea a fost că fiecare dintre aceștia și-ar fi dorit să aibă pe mână grupa de fete sub 24 de ani.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla's Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live. Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. "Finalistul publicului" va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Emoțiile vor fi uriașe pentru Ștefan Bănică Jr. Acesta își aduce prima grupă din bootcamp. „Acum începe jalea! Ce fac, oameni buni?", va spune acesta.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel