X Factor Bootcamp. Vincenzo Vollaro, moment criticat dur. Bănică: Eu mă ascundeam într-un boschet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
X Factor Bootcamp. Vincenzo Vollaro a adus emotie pe scenă și, nici de această dată, nu și-a putut stăpâni lacrimile.

X Factor Bootcamp. Vincenzo Vollaro, din Napoli, și-a învins anxietatea pentru a veni în România la ”X Factor”, chiar dacă povestea sa nu este una simplă. După ce familia sa a fost jefuită sub amenințarea armei, Vincenzo a rămas bântuit de o nesiguranță, iar în plus, Vincenzo a primit un nou șoc la prima sa apariție în fața unui juriu muzical: a slăbit 28 de kilograme după ce i s-a spus că este prea ”rotunjor”.

X Factor Bootcamp. Iar dacă pentru prestația sa a reușit să își adune curajul, ultimele versuri i-au adus și lacrimi în ochi. ”Bravo, cred că ne vom mai vedea!”, i-a spus Delia la audiții.

Și s-au văzut, cu aceleași lacrimi în ochi și critici acide:

X Factor Bootcamp. "Ai început cu emoții și ai terminat cu o mare voce", a spus Horia Brenciu.

X Factor Bootcamp. "Ai un ambitus mare, dar în ciuda acestuia eu nu te-am crezut. Piesa e "One night only". În moment în care te duci la octavă... Dacă eu eram în locul ăleia, care trebuia să vină pentru o singură noapte, o luam la fugă, mă ascundeam într-un boschet. Problema e dacă vei ridica pe cineva de pe scaun", i-a mărturisit Ștefan Bănică.

X Factor Bootcamp. "Eu m-am simțit atacat, stresat. Eu nu aș vrea să aud această piesă a doua oară. Eu nu aș merge la concertul lui", a fost reacția lui Carla's Dreams.

X Factor Bootcamp. "Are o calitate cu acest ambitus imens. Uite ce ai stârnit. Asta înseamnă că ești important, ai atins oamenii. O să stea, în locul lui Charles", a fost decizia Deliei.

Citește și: X Factor Bootcamp. Cristian Sanda i-a dat gata. Moment dificil pentru Delia: Cine pleacă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel