X FACTOR Bootcamp. Ștefan Bănică jr. a DECIS duelurile
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr
După o etapă de Bootcamp plină de emoții, juratul ”X Factor” Ștefan Bănică și-a ales cei patru băieți care vor trece în etapa următoare a concursului, cea a Duelurilor.

Ștefan Bănică a decis să meargă mai departe la Dueluri cu Alin Buruiană, Anton Banaghan, Haralambie Lefter și Salvatore Pierluca. Astfel, în proba următoare, perechile care se vor duela vor fi următoarele: Alin Buruiană - Haralambie Lefter și Salvatore Pierluca - Anton Banaghan.

Salvatore Pierluca, tânărul de 23 de ani din Italia, care a ajuns în România datorită unei monede de 10 bani găsite întâmplător în buzunar, a mărturisit de la început că se simte norocos. Cum semnele l-au îndrumat până aici, italianul îndrăznește să viseze chiar și mai departe.

Alin Buruiană, nepotul faimoasei actrițe Mariana Buruiană, a intrat al doilea pe scenă, dar a primit primul scaun. ”Inițial mi s-a părut că ”X Factor” e un show care nu e neapărat destinat operei, dar am zis să încerc.

Anton Joseph Banaghan, tânărul de origine română pentru care ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul, a fost abandonat de părinții biologici din România, dar și de către cei adoptivi din Irlanda, locuiește acum în Gran Canaria.

Gabriel Haralambie Lefter, botezat de jurați ”Roby Roberto”, după celebrul personaj din ”Băieți de oraș”, a devenit o mică vedetă după apariția sa la audițiile ”X Factor”. Tânărul de 19 ani i-a uimit pe cei patru jurați cu vocea sa, dar și cu puterea de a se transforma cu ușurință și de a se adapta de la gospel, la muzică arăbească sau românească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel