X Factor Bootcamp. Cristina Vasopol, în lacrimi. Delia: Te felicit din toată inima
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
X Factor Bootcamp.  Cristina Vasopol și-a pus toate armele la bătaie. Cu un bagaj emoțional în spate și experiență cât cuprinde, a intrat în scenă emoționată, cu lacrimi în ochi. Tocmai își văzuse tatăl, care i-a transmis încurajări.

X Factor Bootcamp. Cristina Vasopol o profesoară de canto din Galați, a fost împinsă de la spate de soțul ei să participe la "X Factor". La audiții, Cristina a venit cu dublă miză: să cânte și să-și susțină două dintre elevele sale, care au participat la show, însă doar ea a reușit să treacă în erapa următoare.

X Factor Bootcamp. "Tata mi-a zis 'la vârsta asta?'. Da, la vârsta asta! Dar nu-mi fac griji, sunt ok. Să trec mai departe ar însemna foarte mult pentru mine, aș avea mai multă încredere în mine!", a povestit atunci profesoara în vârstă de 37 de ani, care a ridicat atât publicul, cât și juriul în picioare. "Doamne, ce mi-ar fi plăcut și mie să am așa profesor de canto! Bravo!", i-a spus Delia, care acum i-a devenit mentor Cristinei.

X Factor Bootcamp. Artista a așteptat-o cu sufletul la gură, iar momentul ei a fost unul extrem de sensibil

X Factor Bootcamp. "Vocea ta este minunată. Ea este mentorul care îţi trebuie acum şi sper să găseşti modalitatea de a avea încredere în ea. Îţi trebuie nebunia Deliei. Mă bucur că eşti aici", a spus Mircea Badea.

X Factor Bootcamp. "Vreau să vă mulţumesc pentru sensibilitate şi pentru moment", a fost reacţia lui Carla's Dreams.

X Factor Bootcamp. "O profesoară de canto, dacă va avea un loc pe scaun, va avea adversare nişte fetiţe de 14-15 ani, care i-ar putea fi eleve. Mi se pare interesant. Asta face concursul mai frumos", a mărturisit Ştefan Bănică.

"Vreau să te felicit din toată inima mea. În viaţa mea nu am auzit un profesor de canto să sune aşa. A sunat minunat. Alegerea piesei este spectaculoasă. Ia loc pe scaun, acum", i-a spus Delia.

Citește și: X Factor Bootcamp. Raisa Bordea sparge gheața. Delia: Vrei să iei loc pe scaun și să fii înlocuită?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel