X FACTOR, 3 decembrie 2020. Florin Ristei nu se aștepta la ce urmează
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cei 28 de concurenți grupați în 11 trupe vor trece prin emoții fantastice, joi seară, la Antena 1, împreună cu mentorul Florin Ristei, aflat și el pentru prima dată în Bootcamp. 

Săptămâna aceasta este rândul Deliei și al lui Florin Ristei să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare.

Florin Ristei are nu mai puțin de 28 de persoane în cele 11 grupuri ale sale, unul dintre acestea fiind un wild card pe care juratul l-a oferit. ”Acum șapte ani, când am fost eu concurent, nu era această etapă, și cred că îmi place că nu am trecut atunci prin asta... e greu”, va mărturisi Florin Ristei în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Săptămâna trecută, Ștefan Bănică a trecut de la agonie la extaz, încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul serii, Ștefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.  
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel