X Factor 2021. Doi concurenți, luați la MIȘTO. Schimb de REPLICI între jurați: Sunteți ca două CURCI pe capul meu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
A început o nouă ediție din sezonul 10 X FACTOR 2021.

UPDATE 10: Narcis Ianău, surpriza serii

La doar 26 de ani, Narcis Ianău, o prezență apreciată pe marile scene ale lumii, profită de fiecare ocazie pentru a-și forța limitele artistice. Astăzi, de la 20.30, la Antena 1, Narcis îi surprinde pe jurații X Factor cu o interpretare inedită a unei melodii clasice. 

După un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman, Narcis Ianău urcă pe scena X Factor hotărât să surprindă din nou! Tânărul va oferi un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care se va dovedi uimitoare. ”Ar trebui ca România să te audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana Groza.

UPDATE 9: Yarina Cozma și mama ei au colorat scena X Factor.

"Mă numesc Cozma Yarina și sunt din Târgul Neamț și am 18 ani. Eu vreau să fac facultatea pe opsitalitate și turism. Voi cânta Săracă inima me dar într-o altă variantă”, s pus concurenta înainte de a cânta.

Yarina Cozma a reușit să ocupe un loc în Bootcamp, în echipa lui Florin Ristei, după ce jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru ea.

"Yarina, ce pot să spun decât îmi pare extrem de rău că nu ești în echipa mea. Așa ar trebui să se prezinte pe scenă un concurent X Factor", a spus Ștefan Bănică.

UPDATE 8: La 71 de ani, John Smith Zanger a primit 3 de DA și un NU.

"Sunt John Smith. Sunt un om de treabă. Nu-mi caut probleme. Îmi văd de treabă. Muzica nu înseamnă totul pentru mine, dar foarte mult. Trebuie să o fac cât de mult pot. Vin din Olanda, acolo trăiesc. M-am născut în America de Sud. Din 1971 locuiesc în Olanda. Am 71 de anil", se prezintă el.

"Arăți ca John Lee Hooker. Ești fantastic la 71 de ani. Iar atitudinea ta este perfectă. Vârsta nu are importanță. Atitudinea și starea de spirit. Îmi place mult cum arăți, îmi place repertoriul, iar răspunsul meu e da", a spus Ștefan Bănică.

"Trebuie să vă plătesc bilet la concert, deoarece vibe-ul a fost ca de concert. Aveți DA-ul meu", a spus Delia.

UPDATE 7: Delia Ligoțchi este concurenta care a avut ocazia să cânte alături de Florin Ristei.

Delia Ligoțchi a urcat pe scenă și a interpretat o piesă proprie intitulată "Stay", pe propriile acorduri de chitară. Pentru că intrumentul a încurcat-o destul de mult, Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr. au decis să o oprească și să o lase să cânte făă chitară.

Florin Ristei a fost cel care s-a oferit să o acompanieze la chitară, iar rezultatul a fost unul surprinzător.

"Nu te-a ajutat chitara, te-a încurcat. Mie mi-a plăcut foarte tare ce am auzit a doua oară", a spus Ștefan Bănică.

"Mă bucur că am cântat împreună și că ești flexibilă și că poți cânta cu cineva, ai foate mare potențial, îți dau un NU, însă ești prima mea opțiune de pe lista de așteptare. Dacă vii la X Factor cu o piesă compusă de tine, e greu. Nu acesta e formatul emisiunii. Vreau în câțiva ani să ții stadioane intregi la concert ca Ed Sheeran”, i-a spus Florin Ristei.

Delia a primit trei de DA și un NU, dar a primit de la Florin Ristei promisiunea că este prima pe lista lui de așteptare.

UPDATE 6: Florin Ristei și-a mai ocupat un loc în bootcamp. Cine este concurenta care a fascinat pe toată lumea.

Betty Iordănescu este foarte pasionată de mașini și participă des la curse, pentru vârsta ei, desigur. Sportul este, pe lângă muzică, activitatea sa preferată.

"Bună, sunt Betty, am 15 ani și sunt din București. Sunt elevă și sunt foarte competitivă. Pentru mine, competiția este foarte benefică, dacă nu sunt antrenată. Îmi place foarte mult să mă duelez. Sunt foarte pasionată de sport, de asta îmi petrec foarte mult timp aici. E o senzație pe care nu o găsești nicăieri. În spiritul competiției, e o senzație mișto să driftuiești. Experiența X Factor este asemănătoare. Eu sunt mai determinată ca niciodată să câștig. Am cântat la concursuri internaționale, dar și în țară", se prezintă Betty Iordănescu.

Tânăra în vârstă de doar 15 ani a reușit să creeze un moment plin de emoție.

"15 ani? Nu îți e frică de ăștia mai mari? Poți să duci un X Factor întreg?", a spus Florin Ristei.

"DA", a spus concurenta.

"Da, Betty, eu cred că poți să duci un X Factor. Mi-a plăcut timbrul tău, energia ta, ai o energie foarte bună și o voce foarte bună. Și să nu te mai duci în America, ca să mergi mai departe la X Factor",  a spus Ștefan Bănică.

"Betty, ai cântat foarte frumos, ai avut emoție. Ești sensibilă, meriți să mergi mai departe", a spus Loredana.

UPDATE 5: Casper, pe numele real Bogdan Panaite, cunoscut după ce a participat la iUmor, a reușit să realizeze un moment de rap improvizat din cuvinte date de jurați.

Cei 4 jurați i-au oferit cunvinte iar cântărețul s-a descurcat de minune și a fost recompensat cu 3 de DA și un NU, pentru că Delia și-a dorit să-l aibă în echipă și să formeze un grup cu el.

"Deci avem Ristei Suceava, Loredana Onești, Elot Cine și Delia Budimex", au fost primele cuvinte pe care el a trebuit să le folosească.

"Simpaticule, cred că te potrivești de minune într-un grup. Avem nevoie, te vreau într-un grup. Avem nevoie de 3 răspunsuri pozitive, atât", i-a spus Delia.

UPDATE 4: Pentru prima dată în istoria X Factor, un jurat a votat concurentul înainte ca acesta să cânte. 

Este vorba despre Delia, care conduce anul acesta grupurile.

Secret Society este trupa rock care a impresionat-o pe Delia încă de când a urcat pe scenă și pentru că până acum nu s-au prezentat prea multe grupuri la X Factor, jurata a spus că votează mai multe de bucurie că îi vede pe scenă și că are și ea echipe pentru sezonul acesta. 

"Ne numim Secret Society. Noi suntem cei 3 fondatori si apoi a venit el. Nu ne imaginam că vom ajunge la X Factor. Eram trupă de garaj. Iar într-un punct 0 am zis să fim mai serioși. S-a întâmplat după doi ani. Visul nostru e să cântăm pe o arenă mult mai mare și oamenii să se identifice cu ce cântăm", s-au prezentat cei patru băieți.

"Sunt atât de entuziasmată și îmi vine să votez de acum DA. Dacă nu mă credeți eu votez DA de dinainte, nu a mai făcut nimeni asta (...) Sunteți trimiși aici de bunuțul", a spus Delia.

"Foarte tare energia, credeți în ceea ce faceți. Sunteți frumoși și pe dinăuntru și pe dinafară. sunteți învăluiți în energie și răspunsul meu e DA", le-a spus Loredana.

"Mie mi se pare că nu ați adus nimic nou, voiam să vă văd altfel. Răspunsul meu este NU", le-a spus Florin Ristei.

UPDATE 3: Lavinia Ioana Lăcătuș a interpretat o piesă grea, Make it Rain de la Ed Sheeran, într-un mod personal și emoționant care i-a uimit pe jurați. 

Lavinia a obținut patru de DA din partea juraților și merge direct în bootcamp.

UPDATE 2: Daniel Chodyna a surprins juriul într-un mod foarte plăcut. Deși a venit să-și susțină prietenul, el a urcat pe scenă și a primit 3 de DA și a stârnit replici acide între jurați. 

Nimeni nu se aștepta ca rezultatul să fie atât de bun, motiv pentru care Delia și Loredana s-au luptat pentru a-l lua în echipele lor.

Loredana și Delia au încercat să-i convingă pe Florin Ristei și pe Ștefan Bănică Jr. să voteze în favoarea fiecăreia dintre ele.

"Ce dar mi-a trimis universul în această seară! De unde vii măi tu, băiatule. Te-am așteptat toată viața!", a spus Loredana.

"Măi, Lori, e de grup el. Aș putea face grup de polonezi eu. Eu cred că ți-ar sta foarte bine într-un grup, să nu fii stingher", a completat Delia.

Loredana Groza: E un polonez care merge singur. Nouă ne plac polonezii. Delia, eu îmi iau doi polonezi în fiecare dimineață.

Ștefan Bănică Jr: Să știi când juratele dansează sau se simt bine, nu vor fi atente la concurent.

Delia: Ei nu știu să danseze, de aia sunt geloși.

Delia: Răspunsul meu este DA și poți fi într-o grupă cu prietenul tău cu care ai venit.

Florin Ristei: Pentru că mi-e frică de amândouă juratele, îți voi da un DA.

Loredana: EU te vreau în Bootcamp, Daniel, de aceea îți voi da un DA.

Delia: Ștefan, trebuie să ai o judecată înțeleaptă

Ștefan Bănică Jr: Sunteți ca două CURCI pe capul meu! Dacă Loredana dorește ajutor, dacă Delia dorește ajutor. Răspunsul meu pentru tine, Daniel, este NU. Atunci dacă vrei, îl poți lua. Așa că le-am împăcat pe amândouă

UPDATE 1: Szymon Grzybacz a venit tocmai din Polonia să concureze la X Factor România.

Concurentul a interpretat piesa Someday de la John Legend, iar jurații au fost impresionați de timbrul său unic. 

Szymon Grzybacz a venit alături de cel mai bun prieten al său care a fost introdus în concurs după ce organizatorii au văzut potențial în vocea sa.

Jurații i-au spus multe cuvinte de laudă la adresa lui Szymon Grzybacz, dar cu toate acestea, Ștefan Bănică nu a fost complet mulțumit de el, așa că i-a dat un NU: "Pe mine nu m-ai convins îndeajuns și îmi rezerv dreptul să te am pe lista de așteptare cu 3 de DA și un NU".

Szymon Grzybacz a primit astfel 3 de DA și un NU și a ajuns pe lista scurtă a lui Ștefan Bănică Jr, dar și pe lista Deliei.

"Cred că ești printre cei buni de la Ștefan din echipă", i-a spus Florin Ristei concurentului.

"Eu aș vrea să mergi direct în Bootcamp, iar Ștefan are nevoie de un om ca tine și de aceea îți voi da un Da", i-a spus Loredana.

"Mie mi-a plăcut foarte mult, poate fi și o strategie. Să cânți mai puțin ca să-ți dorească ceilalți să audă mai mult", i-a spus Delia.

Ce grupuri au cei patru jurați

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei.

Cine sunt concurenții care vor urca astăzi pe scenă și cine va reuși să primească un loc direct în grupele din Bootcamp, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel