X Factor 2020. Cu cine merge în FINALĂ Ștefan Bănică Jr.: Aș vrea să schimb viața acestui copil!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură X Factor Antena 1
Captură X Factor Antena 1
Ștefan Bănică Jr. a decis, în ediția de vineri seară, cu cine merge în finală: Alexandra Sîrghi sau Andrada Precup? 

Alexandra Sîrghi și Andrada Precup s-au duelat pentru un loc în finala X Factor 2020. 

Prima a fost Alexandra Sîrghi, cu piesa „Hurt”. A urmat Andrada Precup, solista nevăzătoare care l-a făcut pe Ștefan Bănică Jr. să plângă în edițiile trecute, cu piesa „Killing Me Softly With His Song”.

Andrada Precup merge în finală 

Ștefan Bănică Jr. a decis să meargă în finală cu Andrada Precup.

„Iarăși m-ați surprins. Este un plus de la ce am auzit la repeții până astăzi, ceea ce nu-mi face sarcina mai ușoară. Alexandra, ai fost senzațională! Tu reprezinți pentru mine forța, locomotiva grupului meu. Din punct de vedere „feeling”, „emoție”, nu am auzit acuratețe mai mare ca a Andradei. Astă-seară, voi merge în finală cu Andrada!”, a spus Ștefan Bănică Jr. după cele două momente. 

„Drumul Alexandrei nu se oprește aici. Nu cred că e posibil altceva: ea a cânta, asta va face, nu cred că se va schimba ceva în drumul ei. Drumul Andradei este un altfel de drum. Este un drum care poate lua altă turnură și sunt decis să merg până la capăt și să sprijin drumul acesta al ei”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

„Am ales o lume a simțurilor, știind că nu va fi ușor... Dar e și un pariu cu mine! Aș vrea să schimb viața acestui copil”, a precizat artistul, despre Andrada Precup. 

Iată momentul care l-a convins pe Ștefan Bănică Jr.:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel