X FACTOR 2018. Lista preselecțiilor. În ce orașe ajung jurații
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Jura ț ii X Factor ” au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câ ș tig ă torul sezonului cu numărul 8 al emisiunii.

X FACTOR 2018. Toți cei interesați se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, apoi aceștia sunt selectați de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile lor artistice. Aceștia ajung apoi în prima etapă oficială a audițiilor, care au loc în mai multe orașe din toată România, dar și la Chișinău.

X FACTOR 2018. În total, nu mai puțin de 10.000 de kilometri sunt parcurși anual de echipă pentru a găsi vocea care are "factorul X", adică ar putea înconjura de trei ori România, pe lungimea granițelor! Iată unde se va afla echipa "X Factor" în perioada următoare pentru preselecții:

- 19, 20, 21 și 22 aprilie – București
- 25 aprilie – Cluj
- 26 aprilie – Chișinău
- 27 aprilie - Oradea
- 28 aprilie - Iași
- 29 aprilie - Timișoara
- 30 aprilie - Galați
- 1 mai - Sibiu
- 2 mai - Brașov
- 3 mai - Craiova

X FACTOR 2018. În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu, reprezentată în 2017 de Jeremy Ragsdale, a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu "X Factor".

[citeste si] 

Astfel, în 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla's Dreams a descoperit "factorul X" în Olga Verbițchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel