X Factor 2017. Horia Brenciu, şoc în emisiune
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
A urcat pe scena ”X Factor” ș i to ț i jura ț ii au fost uimi ț i încă dinainte să înceapă să cânte. Este vorba despre Bradley White, cel despre care Ș tefan B ă nic ă jr, Delia ș i Carla ’ s Dreams au fost cu to ții de acord că este sosia lui Horia Brenciu.

Bradley White, un englez în vârstă de 33 de ani, stabilit în Grecia, și-a făcut o misiune din a câștiga concursul "X Factor". White, care lucrează ca profesor de engleză, a mai participat la competițiile din SUA, Anglia și Grecia, însă nu și-a îndeplinit scoopul, iar anul acesta s-a înscris și la audițiile din România. "N-o să am pace până nu câștig!", a mărturisit Bradley.

Ștefan Bănică jr, Delia și Carla's Dreams au fost uluiți încă de când Bradley a urcat pe scenă și nu datorită felului în care acesta cântă. "Ai putea fi al doilea Horia Brenciu, ai același ton, aceleași mișcări, arătați la fel", a mărturisit Carla's Dreams. Și ceilalți doi jurați "X Factor" au fost de acord, ceea ce l-a făcut pe Horia Brenciu să se ridice de pe scaun și să meargă pe scenă lângă Bradley. "Arătați ca tatăl și fiul!", a exclamat Delia după ce i-a văzut împreună.

[citeste si]


Ce părere au avut însă jurații și despre calitățile vocale ale lui Bradley White, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii "X Factor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel