X FACTOR 2015. Trecutul unei tinere, motiv de respingere în concurs
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Becky Constantinou, în vârstă de 24 de ani, ar fi trebuit să apară în fața juraților de la X Factor 2015, însă un gardian a recunoscut-o și a fost dată afară din concurs.

Motivul pentru care a fost dat afară este că Becky Constantinou este actriță în filme pentru adulți, numele ei de scenă fiind Brooklyn Blue, scrie The Sun.

"Un paznic a venit la mine, cu un zâmbet larg pe față și mi-a spus că mă știe de undeva. Apoi mi-a spus că sunt fata Brooklyn și că m-a văzut într-un clip", a spus tânăra, care trecuse deja de trei etape de preselecție și urma să ajungă în fața juriului mare.

"Câteva zile mai târziu am primi un telefon de la producătorii X Factor care m-au întrebat dacă am făcut modeling și care era numele meu de scenă. Am încercat să evit întrebările. Apoi le-am dat un email în care le-am spus cine sunt. M-au sunat înapoi să-mi spună că am fost dată afară din show", a mai spus Becky.

Actrița a mai spus că este conștientă de audiența X Factor, dar a dăugat că nu ar fi făcut niciodată un număr erotic pe scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel