X FACTOR, 10 septembrie. Au făcut MIȘTO de numele lui, dar au rămas MUȚI când l-au auzit cântând: O lecție de viață! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram X Factor
Foto: Instagram X Factor
X Factor 2021 a ajuns la a doua ediție din sezonul 10. Vezi aici cele mai spectaculoase momente. 

Delia a scăpat porumbelul în direct. Cine ia cel mai mare salariu la X Factor: Ne mulge bani

UPDATE 12:

Claudiu Moise era convins că nu poate termina melodia, dar jurații i-au mai dat o șansă. Ce a urmat i-a impresionat până la lacrimi: 

Claudiu a început să aibă dificultăți de vorbire de la vârsta de 7 ani, atunci când s-a speriat foarte tare de o rudă cu handicap.Concurentul X Factor a povestit că din toată populația lumii, doar 1% suferă de aceeași problemă de vorbire ca și el. Mai mult, a vorbit deschis despre problema lui, spunând că nu se accentuează neapărat atunci când este mai emoționat, ci atunci când se agită mai mult și spune că nu mai are aer.

Claudiu a încercat să depășească acest moment și cu ajutorul psihologilor, dar și cu logopezi. Cu toate acestea, nu a reușit să se recupereze.

Ștefan Bănică l-a încurajat, spunând că există mari actori care reușesc să își depășească orice fel de probleme de vorbire atunci când urcă pe scenă.

Încercând să scape de emoții, Claudiu a început să cânte și nu orice piesă, ci chiar rap. La un moment dat, Claudiu s-a încurcat, dar Loredana l-a încurajat spunându-i că poate.

„Ăsta e pariul tău cu tine. Să poți pe o scenă ca X Factor”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Claudiu și-a luat versurile și a spus că o să mai încerce o dată.

Concurentul X Factor a început să cânte din nou, reușind să îi impresioneze pe jurați până la lacrimi. Loredana a izbucnit în lacrimi, spunând că nu poate să se abțină.

La final jurații, dar și toți spectatorii s-au ridicat în picioare, aplaudând furtunos.

„Momentul în care tu devii liber aici într-un fel uiți practic de blocajul tău. Acest blocaj al tău e posibil să dispară. Ceea ce ai făcut tu e o lecție de viață”, i-a spus Ștefan Bănică lui Claudiu.

„M-a emoționat foarte tare momentul tău și versurile tale pentru că am înțeles dorința ta de a comunica niște sentimente prin muzică și prin aceste versuri care sunt foarte frumoase. N-am crezut așa ceva”, i-a spus Loredana.

„Muzica poate schimba vieți. Uite care este puterea muzicii. Cred că toată lumea, și din sală, și de acasă, și din spatele televizorului are o lecție de învățat de aici. Tu tre să fii un învingător și ești un învingător astă seară la X Factor”, i-a transmis Florin Ristei.

Claudiu Moise a primit 3 de DA de la jurații X Factor.

UPDATE 11:

„Singura trupă din Ferentari” a încins scena X Factor și a venit pregătită să arate unei țări întregi de ce este în stare.

„Voi vreți să vă depășiți condiția. Veniți dintr-un cartier București care nu e tocmai cel mai wow. E mare lucru că ați ajuns aici și că sunteți aici și că sunteți o voce a acelor oameni de acolo. Felicitări pentru asta”, le-a spus Loredana.

„A fost singurul moment de hip-hop coerent de până acum. (...) Mai rar așa ceva pe scenă”, a mai adăugat Florin Ristei.

„Pentru ce am auzit eu la X Factor până acum, răspunsul meu e Da”, le-a zis Ștefan.

Hip Hop Ferentari a primit 3 de DA de la jurații X Factor fiind pe lista scurtă a Deliei pentru grupuri.

„Mi-a plăcut de băieți. Sunt niște oameni care n-au dus o viață și nu duc o viață ușoară, asta e clar”, spune Loredana.

UPDATE 10:

Leyla Salman a cucerit juriul de la X FACTOR și a încins spiritele între Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.

Leyla a primit aplauze furtunoase, atât din partea publicului, cât și din partea juraților X Factor, dar nu a cnvins-o pe Loredana să o ia în echipă. 

„Dacă nu ai în sânge acea sămânță, nu cred că poate compensa nicio altă tehnică din lume. Foarte interesantă vocea ta. Da, mi-a plăcut”, i-a spus Loredana.

„N-am vrut să mă exteriorizez, dar pot să spun că îmi placi foarte tare. Extrem de tare, poate aș merge până acolo încât să spun că îmi placi cel mai mult din grupa Loredanei. (...) Da, așa da! Îmi place să văd chestia asta”, a mărturisit Ștefan Bănică.

„Îți permiți puțin mai multă aroganță pe scenă. Îți permiți să te joci mai mult. Așa că folosește-te la maxim de treaba asta și fii mai curajoasă”, i-a transmis Delia.

„Nimic de adăugat. Răspunsul meu e DA!”, a mai spus Florin Ristei.

Leila a primit 3 de DA de la jurații X Factor și va fi pe lista scurtă pentru grupul Loredanei.

„Dacă as putea sau dacă se va nimeri vreodată, mi-ar face plăcere să te ascult”, a mai adăugat Ștefan Bănică.

UPDATE 9:

Elvis Silistra, sau ”Majii”, după numele de scenă, a impresionat juriul cu o melodie proprie și un un efect sonor complet diferit.

Elvis a mărturisit că MAJII este proiectul său muzical. El le-a povestit juraților X Factor că nevoia l-a învățat și că a reușit să învețe editare video pentru a-și face singur clipurile muzicale.

El i-a surprins pe jurați cu vocea lui puternică și versurile sensibile. Telespectatorii au aplaudat furtunos, iar ceilalți concurenți din culise l-au lăudat pe Elvis pentru talentul său.

„A sunat foarte bine. Producția a sunat foarte bine. Ești primul om care vine la X Factor cu un produs propriu care stă în picioare din punctul meu de vedere. Am avut așa o senzație de deja-vu, de Eurovision... de concert”, i-a spus Delia.

„Ai avut tot. De la producție, pachet, îmbrăcăminte, look. Ai gândit momentul”, a mai adăugat Florin Ristei.

„Plusul tău este pachetul. Te-ai interesat de la cum arăți, cum cânți, care este sound-ul tău. Interesul pentru chestia asta se simte. Ești un tip plăcut în discuție, ești un tip care atrage atenția. Una peste alta mie mi-a plăcut”, a mai spus și Ștefan Bănică.

„Ești un artist inteligent, ești creativ și mi se pare cea mai mișto calitate pentru un artist. (...) Și de-asta apreciez enorm curajul tău de a fi tu însuți. (...) Îmi place că ești ciudat, că ești altfel”, spune Loredana.

Elvis a primit 4 de DA și merge în Bootcamp, ajungând direct în grupul Loredanei.

UPDATE 8:

Eva Maria Țurcanu a avut un moment special la X Factor.

Vocea ei suavă și interpretarea deosebită a piesei i-a făcut pe jurați să rămână uimiți. Delia a închis ochii și simțea melodia.

Eva Maria Țurcanu a primit 3 de DA și a intrat pe lista de așteptare pentru grupul lui Florin Ristei.

„Îți dădea o liniște, îți făcea plăcere să o asculți. Și sunt convinsă că e doar începutul ăsta și s-ar dezvolta extrem de frumos”, a mai adăugat Delia.

„Ai un timbru deosebit pentru 15 ani și ai o sensibilitate pe care nu am mai auzit-o până acum la audiții. La 15 ani nici nu visam să cânt ca tine. Însă e mult de muncă, să știi. Îmi place timbrul tău”, i-a spus Florin Ristei.

„Ești o pată de culoare, ești o pată de inocență. Avem nevoie de asta în lumea asta atât de nebună. Ai o voce perfectă pentru radio, pentru ascultat așa soft music, dar cred că poți să faci mai mult de atât”, i-a spus Loredana.

„Ești specială și lucrul ăsta se vede, se aude. Ceea ce ai adus tu și n-a adus nimeni până acum de când am început audițiile este o stare. O stare care se propagă în încăpere aici și care d emulte ori e mai importantă decât cântatul”, a completat și Ștefan Bănică.

UPDATE 7: 

La 18 ani, Claudiu Chichirău i-a uimit pe jurații de la X Factor cu vocea sa. 

Chiar dacă au făcut mișto de numele lui când a urcat pe scenă, după ce numele de pe foaie era greșit, toți au rămas muți când l-au auzit cântând.

"Chichirău? Ești chichi și rău", i-a spus Loredana.

"Cum Chichirău, pe foile noastre scrie Chichireu", au spus ceilalți jurați. 

După ce au clarificat situația numelui său și după ce l-au chemat și pe tatăl concurentului, cântăreț de muzică populară, să cânte pe scenă, Claudiu a umplut scena de emoție, voce și bucurie. 

Claudiu Chichirău a primit 4 de DA și a ajuns direct în echipa lui Ștefan Bănică Jr, fiind astfel primul concurent din echipa artistului.

UPDATE 6:

Radu Felix Bădăilă a venit la X Factor din Brâncoveneștri, județul Mureș, este excavatorist de meserie și a impresionat cu vocea sa. 

Radu Felix Bădăilă a urcat pe scena X Factor vizibil emoționat. Loredana l- a întrebat dacă și colegii lui de muncă l-au auzit cântând până acum, dar Radu i-a mărturisit că n-au fost așa de încântați, ba chiar "au fost morți".

Întrebat fiind de Ștefan Bănică ce gen muzical e preferatul său, concurentul X Factor a răspunc că îi place rock-ul, deși nu pare genul. Când Loredana l-a întrebat ce fel de rock, el a răspund râzând că iubește muzica blues.

„Asta înseamnă X Factor! Habar n-am ce ai să faci mai departe, dar din partea me, pentru acest moment, ai un mare DA!”, i-a spus Ștefan Bănică lui Radu.

„Ești fabulos!”, a zis și Delia.

„Eu sincer mă așteptam să-ți sapi groapa singur, dar ai cântat bine de tot. Bravo! Ai DA!”, a adăugat și Florin Ristei.

„Ai față de actor american. Ești un fel de Clarke Gable pe blond. Îmi place foarte mult de tine. Ai un zâmbet de seducător. Și felul în care ai venit, meseria ta, toate astea sunt extrem de neașteptate”, a mai spus Loredana.

Radu Felix Bădăilă a primit 3 de DA din partea juraților și a ajuns pe lista scurtă a Loredanei.

UPDATE 5:

Loredana și Ștefan Bănică, schimb de replici după numărul unei concurente din Chișinău.

Vezi mai multe aici: "Pe mine scoateți-mă din concurs anul ăsta! / Mă tachinează cineva care nu are pe nimeni"

UPDATE 4:

Yarin Andrei Lupu a urcat pe scena X Factor vizibil emoționat, cu încredere că va cuceri juriul. 

Yarin Andrei Lupu are 18 ani și vine din Pitești. El a dezvăluit că are două mari pasiuni: kick boxing și muzica. El se antrenează la sala lui Marius Cocean, campionul numărul 1 la masterclass în lume.

Yarin a mărturisit că are deja o colecție de 10 – 15 trofee câștigate la alte concursuri de muzică de când era mai mic.

„Asta e mișto pentru liceu, știi? Băiatul frumușel, înalt, care cântă, fetele din clasă se îndrăgostesc și dacă fetele din clasă nu se îndrăgostesc, cu siguranță se îndrăgostesc fetele de la ecalaltă clasă și asta e frumusețea vieții de liceu și nu cred că s-a schimbat foarte tare treaba asta. Dar de aici și până la un concurs ca X Factor e cale lungă. Asta mi-aș dori să conștientizezi”, i-a explicat Ștefan Bănică Jr.

Florin Ristei: Aveai altfel de voce când mergeai la concursuri?

Yarin: Da.

Florin Ristei: Dar pentru 10-12 trofee cât ai zis tu, nu prea am văzut niciunul pe scenă acum.

Yarin Andrei Lungu a primit 3 de DA și un NU și rămâne pe lista scurtă a Deliei pentru a putea forma un grup.

UPDATE 3:

Hania a venit din Roma, Italia și a uimit cu prezența sa de excepție. El a urcat pe scenă plin de entuziasm și energie cu un look spectaculos.

"Show-ul tău a fost magnific", i-a spus Loredana.

„Moment bun, voce bună. Look-ul tău mă duce cu gândul la Jack Sparrow”, i-a spus Florin Ristei.

„Arăți și ești un rockstar. Îmi place, ai personalitate, ești diferit, ești ceea ce căutăm la X Factor”, a mai adăugat Delia.

„Hania, apreciez foarte tare alegerea piesei, timbrul vocii tale, aspectul tău”, a spus și Ștefan Bănică.

Hania a primit 4 X DA de la jurații X Factor și ajunge direct în Bootcamp, în echipa Loredanei.

UPDATE 2:

Rebeca Drăgan, în vârstă de 18 ani, mărturisește că pentru ea muzica este totul. Mai mult, ea a spus că nu a fost întoteauna așa cum este acum, pentru că în trecut s-a luptat cu kilogramele în plus și a fost victima bullying-ului.

Rebeca a povestit că la vârsta de 12 ani a început cursurile de canto și a absolvit și o școală de muzică. Acum e stăpână pe cunoștiințele și calitățile sale muzicale.

Chiar dacă părinții ei nu au susținut-o la început, Rebeca spune că folosea toate economiile ei să meargă la cursurile de canto pe ascuns.

„E sursa mea de inspirație. După 6 luni m-au prins și și-au dat seama că asta e vocația mea și că dacă am făcut lucrul ăsta la 12 ani, 100% asta e vocația mea. Și m-au acceptat și m-au susținut”, a spus Rebeca.

Rebeca a cântat piesa I don’t wanna to be you anymore a lui Billie Eilish, dar s-a citit în vocea ei că a avut mari emoții. Jurații X Factor au ascultat-o cu atenție.

„Cel mai mult s-a simțit senzualitatea, să știi. A fost pe senzualitate și pe un mârâit din când în când care venea pe pasiune. A fost așa un Marilyn Monroe care cântă Billie Eilish. A fost foarte atipic”, a completat Delia.

„Pe scurt, nu știi să îți folosești corpul să te ajute la cântat deocamdată pentru că n-ai studiat în sensul ăsta. Dacă ar fi să nu mă uit la tine, vocea te duce într-o direcție bună”, i-a zis Florin Ristei.

Rebeca a primit 3 de DA și un NU din partea lui Florin Ristei. 

UPDATE 1: Loredana a urcat pe scenă alături de Cargo și Bikers for Humanity și au deschis seara cu un moment emoționant, un omagiu adus artistului Adi Bărar, ucis de COVID-19. Detalii mai jos.

„A fost mai mult decât emoționant, mai mult decât vibrație și sper că acolo să fi fost cu noi. El a fost cu noi, acolo pe scenă și vorba cântecului “Dacă mă primiți în gând voi fi cu voi””, a spus Loredana la finalul momentului. 

„Viața merge înainte. Băi, mă uitam la noi...A fost incredibil de emoționant. Asta chiar o surpriză pentru toți și mă gândesc că tot momentul ăsta, și cred că Adi și-ar dori la fel, să fie într-un fel dedicat pentru toți colegii noștri care în 2020 ne-au părăsit. Mi s-a făcut pielea de găină (...) Respectul față de Adi Bărar...”, a zis Ștefan Bănică.

Cargo și Bikers for Humanity,  omagiu adus artistului Adi Bărar. 

Adi Bărar (CARGO), răpus de coronavirus. Săndesc, medic și prieten cu artistul: I-a afectat toate organele

Vezi aici momentele din prima ediție: X FACTOR, început spectaculos. Românul adoptat în Irlanda care te lasă MUT. Juriul, în LACRIMI - VIDEO

Cargo și Bikers for Humanity vor deschide cea de-a doua ediție X Factor, vineri, de la ora 20.30, la Antena 1 cu un moment emoționant, un omagiu adus artistului Adi Bărar. 

„Adi nu va putea fi înlocuit niciodată, dar trebuie să continuăm. Sper să învățăm ceva din experiența asta, pe unii ne-a lovit mai tare decât pe alții, dar sper să reînvățăm să iubim și să trăim”, a declarat solistul Cargo, Adrian Igrișan.

Fondatorul trupei, Adi Bărar, a murit în luna februarie a acestui an după ce a fost infectat cu COVID-19. Adi Bărar a fost internat în spital în 25 februarie, iar foștii săi colegi de trupă scriau pe pagina oficială de Facebook că starea lui este mai fragilă decât și-ar fi putu închipui.

În memoria sa, trupa Cargo și Bikers for Humanity au susținut un moment emoționant pe scena X Factor. Cum vor reacționa jurații Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei, cei de acasă pot vedea astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Vă reamintim grupurile pe care le vor conduce cei patru jurați 

Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă și săptămâna următoare în porție dublă, luni și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel