WTA: Sorana Cîrstea - Shelby Robers, rezultat în primul tur al turneului de la Birmingham
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea (32 de ani, 36 WTA) s-a calificat în turul al doilea  al turneului de la Birmingham după 6-3, 4-6, 6-1 cu Shelby Robers (29 de ani, 39 WTA).

Sorana Cîrstea o va înfrunta în turul al doilea pe Aleksandra Krunic. Sportiva din Serbia a intrat pe tabloul principal din postura de „lucky loser” și a învins-o în prima rundă pe Petra Martic, 6-4, 7-6 (8-6).

"Fiecare meci e foarte important pentru mine, nu contează dacă e primul sau finala, încerc să lupt la fel. Este o jucătoare grozavă, joacă bine pe iarbă. știam că dacă vreau să câștig trebuie să dau 100%. Sunt foarte fericită cu această victorie, înseamnă foarte mult.

Cred că Shelby este o oponentă foarte puternică, a trebuit să muncesc mult. Serviciul trebuie să-ți meargă bine pe iarbă. Am jucat consistent, m-am luptat pentru fiecare minge, am avut atitudinea potrivită. 

M-am bucurat de atmosferă, a fost primul meu meci pe iarbă din acest sezon. Sunt recunoscătoare pentru tot", a declarat Sorana după meci

Aleksandra Krunic (103 WTA) - a trecut, 6-4, 7-6(6), de Petra Martic (73 WTA).

Cîrstea și Krunic s-au intersectat în circuitul mondial în trei rânduri: 2-1 pentru Sorana.

2019, Budapesta: 6-3, 6-3 pentru Cîrstea

2017, Cincinnati: 6-7(1), 6-3, 6-4 Krunic

2011, Tashkent: 6-3, 6-4 pentru Cîrstea

Pentru calificarea în turul al doilea, Sorana va primi un cec în valoare de $ 3.800 și 30 de puncte în ierarhia WTA de simplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel