Wozniacki-Niculescu. Gest CONTROVERSAT şi rar întâlnit în tenis
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Wozniacki, la Doha, s-a enervat foarte tare în meciul cu Niculescu. Daneza s-a certat cu arbitrul, a ironizat-o pe Monica, dar a făcut şi un gest controversat şi rar întâlnit în tenis.

Miza foarte mare a meciului care o putea lăsa pe Wozniacki fără statutul de lider mondial şi-a spus cuvântul într-un moment foarte important al primului set. Daneza a reuşit să se desprindă rapid la 4-1, a avut minge de dublu break, dar Monica şi-a regăsit ritmul rapid şi a avut o revenire fabuloasă în primul set al meciului cu Caroline Wozniacki şi, mai mult decât atât, a reuşit s-o scoată din sărite pe liderul mondial.

La 4-4, după o serie de trei game-uri a româncei, Wozniacki a oprit meciul pentru a se certa cu arbitrul de scaun, invocând sunetele scoase de Niculescu în momentul în care loveşte mingea, apoi a făcut un gest pe care mulţi fani l-au considerat nelalocul lui, scrie ProSport.

Deranjată de faptul că Monica strigă prea tare în momentul în care loveşte mingea, Wozniacki a oprit jocul după primul punct al game-ului, pierdut, apoi a dat startul unui dialog altfel cu arbitrul de scaun Emmanuel Joseph. Printre lamentări, nemulţumită de faptul că ei nu i s-ar permite să strige la fel de tare, Wozniacki a făcut un gest rar întâlnit pe terenurile de tenis şi, la un moment dat, a început să imite sunetele Monicăi, dorind să scoată în evidenţă că acestea variază de la o lovitură la alta.

[citeste si]

Nemulţumită de răspunsul lui Emmanuel Joseph, care a considerat că strigătele Monicăi nu sunt exagerate, liderul mondial a jignit-o pe româncă: "Da, desigur, pentru că ea poate câştiga doar enervând lumea!", a spus "Caro", făcând referire atât la modul în care Monica se exteriorizează, cât şi la stilul ei de joc, bazat, în principal, pe enervarea adversarului şi pe obţinerea greşelilor neforţate ale acestuia. "Asta e opinia ta! Dar opinia mea e că ea (n. red - Monica) joacă şi o face regulamentar", a fost replica lui Joseph, mai relatează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel