Data publicării:

"Wonder Woman", chemată să apere Israelul de Hamas? S-a instruit în Forțele Speciale

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Se va mobiliza actrița care a jucat rolul lui Wonder Woman în trupele de intervenție din Israel?

În ultimele zile, asistăm la acte de violență condamnabile, iar comunitatea din Hollywood urmărește cu îngrijorare evenimentele din Israel. Kylie Jenner, Madonna și Amy Schumer și-au exprimat opiniile online și au fost criticate pentru sprijinul lor față de comunitatea evreiască de către cei pro-Palestinieni.

Nume mari din industria cinematografie ca Gal Gadot, Madonna, Mark Hamill, Amy Schumer, Natalie Portman, Jamie Lee Curtis sprijină, în mod public, Israelul, potrivit The Independent. Printre celebritățile care și-au exprimat opinia în spațiul public se numără și actrița Gal Gadot, care a subliniat că nu putem rămâne indiferenți la conflictul dintre Israel și Palestina, mai ales după ce sute de oameni au pierit în atacurile de până acum.

Starul filmului „Wonder Woman” și-a slujit țara ca instructor de luptă în Forțele de Apărare israeliene acum aproximativ 10 ani. Experiența anterioară a ridicat întrebări cu privire la posibilitatea ca actrița să fie chemată în țară pentru a-i sprijini conaționalii săi în acest moment tensionat.

În urma atacului lansat de Hamas, fosta Miss Israel 2004, Gal Gadot, a fost printre primele voci din Hollywood care și-au exprimat sprijinul pentru Israel și au îndemnat la solidaritate. Ea a afirmat că sprijină Israelul și a îndemnat și alte persoane să facă același lucru, subliniind gravitatea atacurilor în curs. Cum era de așteptat, afirmațiile actriței au atras un val de critici din partea militanților pro-Palestina, potrivit haaretz.com.

Reamintim că premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat stare de război și a convocat la arme 300.000 de rezerviști, anticipând posibile lupte mai intense, inclusiv posibile operațiuni terestre în Fâșia Gaza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel