WIMBLEDON 2015: Monica Niculescu, lăudată de jurnaliștii elvețieni după ce a fost eliminată în optimi de Timea Bacsinszky
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
WIMBLEDON 2015. Monica Niculescu este lăudată de jurnaliștii din Elveția, după eliminarea suferită în optimile de finală de la Wimbledon 2015 în fața elvețiencei Timea Bacsinszky .

WIMBLEDON 2015. Jurnaliștii elvețieni au remarcat evoluția foarte bună pe care românca de pe locul 48 WTA a avut-o în meciul cu reprezentanta lor, care ocupă poziția a 15-a în lume.

WIMBLEDON 2015. "Timea a fost dominată o bună perioadă de timp de Niculescu, însă în cele din urmă s-a impus în trei seturi", au scris cei de la Le Matin, citați de ziare.com.

WIMBLEDON 2015. Elvețienii nu și-au menajat deloc sportiva atunci când au vorbit despre desfășurarea primului set al disputei: "Bacsinszky a fost inexistentă în fața româncei, care a câștigat primul set cu scorul de 6-1", a mai notat sursa citată.

Vezi și: Prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor. Ce șanse are Halep

WIMBLEDON 2015. Monica Niculescu a fost eliminată dramatic în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Sigura românca rămasă în competiție la simplu pe iarba londoneză a pierdut în trei seturi întâlnirea cu Timea Bacsinszky, după ce s-a impus categoric în actul inaugural, scor final 6-1, 5-7, 2-6.

WIMBLEDON 2015. Prin atingerea optimilor de finală de la Wimbledon 2015, Monica Niculescu și-a asigurat 240 de puncte în clasamentul WTA și un cec în valoare de 127.000 de lire sterline.

Citește și: Wimbledon: Niculescu a dezvăluit secretul care a dus-o în optimi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel