WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP, lăudată de șefa WTA: E un star în devenire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat în optimile de finală de la WIMBLEDON 2014, acolo unde o va întâlni, marți, pe Zarina Diyas, din Kazakhstan, locul 72 WTA . Românca de pe locul 3 mondial a impresionat-o pe președinta WTA, Stacey Allaster, care a lăudat-o pentru ultimele prestații.

Citește și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP, declarație surprinzătoare după calificarea în optimi


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a devenit principala favorită de la WIMBLEDON 2014, după ce Na Li și Serena Williams au fost eliminate, şi a fost remarcată şi de Stacey Allaster, preşedintea WTA.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Canadianca o consideră pe românca de pe locul 3 WTA cel mai bun exemplu de viitor star al tenisului feminin.

Vezi și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Starurile în devenire se impun uşor-uşor, dar au ieşit în evidenţă la Roland Garros. Şi nu doar că au învins jucătoare considerate deja ca fiind de cel mai înalt nivel, ci pentru că au avut evoluţii excelente pe toată durata turneului, cu meciuri fantastice.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. De exemplu, Maria Şarapova a spus că finala cu Halep a fost cel mai greu meci din cariera sa", a spus Stacey Allaster, citată de gsp.ro.

Citește și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel