WIMBLEDON 2014: Cu ce problemă se confruntă SIMONA HALEP
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a devenit principala favorită la WIMBLEDON 2014, dar se confruntă cu o problemă înaintea meciului din optimile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Citește și: WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP, lăudată de șefa WTA: E un star în devenire


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a trecut sâmbătă de Belinda Bencic și s-a calificat în optimile de finală de la WIMBLEDON 2014, iar marți o va înfrunta pe Zarina Diyas, din Kazakhstan, locul 72 WTA.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a explicat care sunt repercursiunile pauzei de două zile dintre meciul pe care l-a disputat în turul 3 și cel pe care îl va juca în optimi.

Vezi și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Este puțin greu. Două zile libere e ca și cum ai începe alt turneu. Nu e ușor, dar trebuie să mă adaptez și să joc un meci bun. Este cel mai frumos moment din viața mea și vreau să mă bucur de el cât de mult", a explicat SIMONA HALEP, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Am ajuns să simt mingea bine, să simt jocul, au fost foarte grele primele tururi pentru că nu am avut timingul necesar. De la zi la zi joc mai bine, sper să continui succesele aici și să ajung cât mai departe", a mai spus românca de pe locul 3 WTA.

Citește și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Acum cred că sunt favorită în toate meciurile, pentru că am rămas jucătoarea cel mai bine clasată în turneu, dar aici pe iarbă nu pot spune că sunt favorită mai mult decât adversara, pentru că e un joc ciudat, mai rapid. Am șansa mea și voi lupta ca să câștig și să merg mai departe.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Nu mă gândesc la cine pierde și cine câștigă. Îmi văd de treaba mea, de meciul meu, trebuie să fiu concentrată 100%, ca să pot să dau ce am mai bun ca să câștig meciul. Nu mă interesează ce fac restul, mă interesează doar ce fac eu", a încheiat SIMONA HALEP.

Vezi și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP, declarație surprinzătoare după calificarea în optimi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel