Domeniul WikiLeaks.org nu mai există
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
wikileaks
wikileaks

Domeniul www.wikileaks.org nu mai există. După ce serverele Amazon.com care găzduiau site-ul WikiLeaks în SUA au fost închise, miercuri, în urma presiunilor politice exercitate asupra companiei, începând de vineri dimineaţă domeniul de internet www.wikileaks.org nu mai există.

EveryDNS.net, compania care care a găzduit domeniul wikileaks.org în ultimii patru ani a anunţat că nu mai oferă acest serviciu.

„Domeniul Wikileaks.org a fost ucis de everydns.net, care susţine că a fost victima mai multor atacuri“, se arată pe contul de Twitter al WikiLeaks, după ce site-ul a fost închis a treia oară într-o săptămână

EveryDNS.net a publicat un comunicat de presă în care precizează că a decis să închidă domeniul wikileaks.org din cauza repetatelor încălcări ale contractului iniţial şi a devenit ţinţa mai multor atacuri de respingere a serviciului (denial of service attacks - DDOS)

„EveryDNS.net a oferit servicii DNS pentru domeniul wikileaks.org până pe data de 2 decembrie, ora 10pm EST (ora 05.00, ora României - n.r.), când acest serviciu a fost închis“, se arată pe site-ul companiei de hosting.

Citeşte şi:

WikiLeaks s-a întors. Funcționează la o nouă adresă din Elveția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel