Whatsapp testează o nouă opţiune. Ar face ieşirea de pe grupuri de chat mai uşoară
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Anton, de la Pexels
Fotografie creată de Anton, de la Pexels
Cei care vor să iasă de pe grupurile de Whatsapp ar putea să o facă mult mai uşor. 

Practic, Whatsapp testează o optţiune care permite utilizatorilor să părăsească grupurile fără a-i alerta pe ceilalţi membri. 

Mark Zuckerberg a dezvăluit acest plan încă din aprilie, însă de atunci nu au mai fost făcute comentarii pe subiect. 

Acum, WABetaInfo explică cine va fi notificat când o persoană iese de pe un grup de Whatsapp. 

"Doar tu şi adminul grupului veţi şti că ai ieşit. Când vrei să ieşi, ceilalţi utilzatori nu vor avea habar", se arată în comunicat, conform Daily Mail

Actualmente, la ieşirea de pe un grup de Whatsapp este dat un mesaj de sistem care îi informează pe toţi participanţii că utilizatorul a părăsit grupul. 

Nu se ştie încă data exactă la care va intra în vigoare opţiunea, dar specialiştii afirmă că e posibil ca pe Android să fie prezentă până la finalul anului. 

CITEŞTE ŞI Whatsapp va implementa o nouă funcție importantă care îi va viza pe toți utilizatorii

Whatsapp are acum REACȚII. Poți să închei o conversație cu un simplu ”haha”

 

Reacțiile sunt disponibile în Whatsapp. Anunțul a fost făcut de către Mark Zuckerberg, pe conturile sale de socializare, transmite Mediafax. Deocamdată sunt disponibile doar cinci reacții: inima, fața care râde, fața uimită, fața care cere scuze și cea cu mâinile încrucișate, care, după cum a observat chiar CEO-ul Meta, este un mod de a mulțumi celeilalte părți.

Inserarea unei reacții la un mesaj este foarte simplă, a explicat într-un videoclip Will Carter, director executiv al Whatsapp.

Până acum, utilizatorii au trebuit să introducă un emoji pentru a reacționa la un mesaj, dar acum pot face acest lucru instantaneu, atingând și menținând apăsat mesajul la care vor să reacționeze.

Este un nou sistem de interacțiune cu prietenii de pe Whatsapp: până acum, reacțiile erau prezente aproape peste tot și reprezintă ultima modă pe web pentru exprimarea emoțiilor.

La fel cum s-a întâmplat și în alte situații, implementarea va fi treptată și nu va fi disponibilă pentru toată lumea începând de joi. În paralel, Whatsapp lucrează și la alte modificări ale aplicației.

CITEŞTE ŞI Funcțiile Telegram pentru care vei plăti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel