Whatsapp, o nouă funcţie. Momentan, doar utilizatorii de iOS o pot folosi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Whatsapp are o nouă funcţie, disponibilă momentan doar utilizatorilor de iPhone. 

De câteva ore este disponibilă funcţia Community, însă doar pentru cei care au iPhone și fac parte din programul de testare.

Noua funcție permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate, astfel încât membrii să poată vizualiza întreg conținutul legat de diferite conversații, texte, fotografii și videoclipuri.

WABetaInfo descrie funcția ca fiind „un spațiu în care administratorii de grupuri au mai mult control asupra grupurilor WhatsApp pe care le gestionează".

Conform primelor recenzii, Community ar trebui să fie o modalitate utilă de a reuni persoanele care împărtășesc interese similare fără a fi nevoie de crearea unor grupuri separate. Un exemplu este posibilitatea de a uni grupuri aparținând diferitelor divizii ale unei companii, toate gestionate de un singur utilizator sau mai mulți.

Pentru cei mai critici, Community ar putea face ca vizualizarea mesajelor să devină mai haotică și mai confuză.

După prima conectare, aplicația creează automat un grup numit „Anunțuri”, în care moderatorii pot posta mesaje și informații importante care să fie transmise tuturor participanților, scrie Mediafax.

De ce ți s-ar putea închide contul de Whatsapp

WhatsApp ia măsuri împotriva versiunilor neoficiale ale aplicației sale. Utilizatorii de aplicații precum GB WhatsApp și WhatsApp Delta,  clone ale aplicației oficiale, riscă să se trezească cu contul închis permanent, scrie The Sun. Mulți oameni le folosesc pentru că pot să trimită mai multe poze simultan sau să le interzică interlocutorilor să vadă dacă le-au citit mesajele, facilități disponibile doar pe variantele neoficiale ale WhatsApp.

Astfel, utilizatorii care au instalate aceste clone se pot alege cu închiderea permanentă a contului sau chiar să își piardă întreaga arhivă a conversațiilor. Deseori, construite de dezvoltatori anonimi, clonele nu sunt disponibile pe Google Play Store pentru Android și trebuie, în schimb, descărcate printr-o pagină web. WhatsApp a anunțat că are reguli stricte împotriva utilizării clonelor.

„Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dvs. este „închis temporar”, înseamnă că probabil că utilizați o versiune neacceptată de WhatsApp în locul aplicației oficiale. Dacă nu treci la aplicația oficială, contul tău de WhatsApp ar putea să fie închis definitiv”, este mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc varianta oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel