WhatsApp, o nouă funcție MINUNE care va ȘTERGE mesajele automat. Cum o activezi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
WhatsApp are o nouă opțiune.

WhatsApp a lansat o nouă opțiune nouă care le permite utilizatorilor să șteargă automat mesajele.

Astfel, utilizatorii WhatsApp pot alege acum să șteargă toate mesajele noi pe care le trimit sau le primesc.

Un director executiv a descris noua opțiune ca standard de confidențialitate.

Într-un interviu acordat TechCrunch, Zafir Khan, șeful Consumer Product la WhatsApp, a declarat că noua opțiune ar trebui să-i ajute pe utilizator să evite situațiile stânjenitoare cu prietenii lor, potrivit Mediafax.

Noua opţiune poate fi activată din setări, din opțiunea privacy.

Serviciul folosit de peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global le oferă utilizatorilor și opțiunea ca mesajele să dispară după 24 de ore sau 90 de zile, după ce inițial fusese introdusă doar perioada de 7 zile.

WhatsApp, schimbări ASCUNSE la care nu se aștepta NIMENI. Ce se va întâmpla pentru iPhone și Android

WhatsApp este una dintre cele mai cunoscute și folosite platforme de comunicare și pentru că de-a lungul timpului oamenii din întreaga lumea s-au confruntat cu unele probleme, WhatsApp vine cu noi funcții care vor schimba totul pentru iPhone și Android.

Una dintre schimbări face referire la modul în care vom putea să accesăm WhatsApp de pe mai multe dispozitive în același timp.

Cei de la WhatsApp au decis să activeze pentru unii utilizatori posibilitatea de a testa noul sistem care ne permite să activăm accesul la aplicație pe mai multe telefoane și PC-uri, sau tablete, oricând avem nevoie de acest lucru.

Citește mai departe despre schimbările WhatsApp - AICI

Whatsapp, printre aplicaţiile unde mesajele sunt foarte uşor de interceptat. Care sunt cele mai sigure

Potrivit unui document pentru uz intern, destinat instruirii agenților FBI, WhatsApp și iMessage sunt ideale pentru interceptarea, măcar parțială, a schimburilor de mesaje private.

Concret, documentul FBI detaliază ce tipuri de informații pot fi obținute prin analizarea a diverse aplicații de mesagerie instant, cu mandat sau încuviințarea primită din partea instanțelor judecătorești.

Dacă WhatsApp și iMessage oferă cele mai multe informații (deși incomplete), solicitările privind interceptarea schimburilor de mesaje pe Signal, Telegram, Threema, Viber, WeChat sau Wickr nu relevă practic nimic. Este oarecum amuzat faptul că WeChat se regăsește pe această listă, aplicația de mesagerie fiind practic universală printre utilizatorii din China. Drept consecință, este greu de crezut că aceasta nu poate fi interceptată, doar că mijloacele necesare nu sunt disponibile pentru agenții serviciilor de informații occidentale, scrie go4it.ro.

Citește și: Whatsapp, amendă record. Şi-a schimbat politica de confidenţialitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel