Whatsapp, nou drog în București, preț. Lazăr: Am fost acolo. Am văzut cum se vând
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
Președintele CIADO România, Gigel Lazăr, a povestit, pentru DC News, detalii despre drogul Whatsapp, apărut recent în campusurile studențești din București

Gigel Lazăr ne-a spus că a fost în Regie și Leu unde a văzut indivizi care vând pastile similare cu Ecstasy doar că acestea au o nouă formă.

"Sunt droguri nou apărute. Am aflat că Biroul de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) a confiscat acum câteva zile 3000 de pastile. Are același efect ca la Ecstasy. Indiferent că se numește Fantoma sau Wahtsapp, ei le schimbă denumirea, că nu sunt trecute pe lista substanțelor interzise și le propagă așa vreo două trei săptămâni, apoi iar le schimbă denumirea. Din 3000 de substanțe psihoactive cunoscute la nivel mondial, ei folosesc 7,8 combinații din 3000 pe care trebuie să le identifici. Are poliția posibilitatea asta logistică să descoperim toate substanțele?", a declarat Gigel Lazăr pentru DC News.

 (w670)

Prețuri între 50 și 70 de lei pentru o pastilă

"Am avut informația că în Regie se vând aceste pastile. Am fost acolo și am văzut cum se vând. Cel care le vindea facea acest lucru ca pe o chestiune normală. Am informat pe cei de la BCCO că același lucru l-am văzut în complexul studențesc Leu. Ce am aflat este că cei care vând nu sunt studenți. În Regie prețul unei pastile este de 50 de lei. În Leu este la 70 de lei. Și BBCO mi-a spus tot aceste prețuri. Se vând de doar trei săptămâni. Cei care le vând acolo le vând și în cluburile din campusurile studențești", ne-a mai povestit președintele CIADO.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel