WhatsApp introduce o nouă funcție. Ce se întâmplă cu mesajele vocale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Foto: Pixabay, de antonbe
Foto: Pixabay, de antonbe
WhatsApp anunță că introduce o nouă funcție. 

WhatsApp le permite în sfârșit utilizatorilor să mărească viteza de redare a mesajelor vocale pe desktop. Funcția este deja disponibilă pe iPhone și Android, dar acum va fi lansată și pe Windows, scrie The Sun. Asta înseamnă că veți putea crește viteza de redare a notelor vocale în aplicație.

Este grozav dacă primiți sau trimiteți în mod regulat mesaje vocale foarte lungi. Veți putea să le parcurgeți într-un timp record, economisind timp. Schimbarea a fost observată de cei de la WABetaInfo, care au spus că funcția este acum disponibilă în versiunea beta a desktopului Windows.

"Cel mai bun mod de a verifica dacă funcția este deja disponibilă pentru contul tău WhatsApp este să redați o notă vocală. Dacă apare butonul de viteză de redare, puteți începe în sfârșit să utilizați această funcție", a explicat WABetaInfo.

Trebuie doar să atingeți noul buton de lângă mesajul vocal. Puteți selecta viteze de 1,5x sau 2x, dar rețineți că viteza dublă este extrem de rapidă, așa că este posibil să descoperiți că este prea rapidă. Și, deși funcția este la îndemână, amintiți-vă că trimiterea de mesaje vocale extrem de lungi ar putea să nu fie întotdeauna cea mai bună idee.

Avertisment pentru toți utilizatorii WhatsApp. Fiți atenți la această schimbare. Este pentru totdeauna

WhatsApp testează câteva modificări majore ale aplicației, inclusiv modificarea modului în care funcționează chat-urile de grup, scrie The Sun. Aplicația de chat, extrem de populară, adaugă în mod constant noi funcții, iar una dintre ele se numește "Comunități".

Comunitățile sunt practic grupuri mari care conțin chat-uri de grup WhatsApp în interiorul lor. Funcția nou-nouță, numită "Comunități", este în dezvoltare de luni de zile. Dar noua schimbare a fost descoperită recent în timpul testării pe iPhone de către cercetătorii de la WABetaInfo care analizează versiunea beta a WhatsApp.

Fiecare comunitate este ca un "grup" gigant pentru grupurile tale WhatsApp existente. Grupurile sunt una dintre cele mai populare moduri de a conversa prin chat în cadrul aplicației deținute de Facebook. Dar să ai mai multe grupuri poate fi uneori haotic și greu de urmărit. Când va fi lansată noua funcție, vă va permite să trimiteți mesaje mai multor grupuri simultan. De exemplu, ați putea avea o comunitate de lucru care ar avea o mulțime de grupuri mai mici înăuntru. Sau poate veți avea doar o comunitate, care se împarte în grupuri separate pentru școlarizare și plângeri legate de problemele din cartier.

"Este un loc privat în care administratorii de grup au mai mult control asupra unor grupuri pe WhatsApp, disponibil într-o viitoare actualizare a aplicației. Este ca un chat de grup, iar administratorii de grup pot conecta alte grupuri din Comunitate", a spus WABetaInfo.

WABetaInfo a adăugat: "Va fi posibil să ajungeți la toată lumea odată, trimițând mesaje tuturor participanților acelor grupuri legate de comunitate".

Din păcate, WhatsApp, deținut de Meta, nu a spus încă când această funcție va fi lansată publicului larg. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel