Whatsapp are acum REACȚII. Poți să închei o conversație cu un simplu ”haha”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Anton)
Sursă foto: Pexels (Anton)
Asemenea altor aplicații de la Meta, Whatsapp are acum opțiunea de reacții la mesaje. 

Reacțiile sunt de joi disponibile în Whatsapp. Anunțul a fost făcut de către Mark Zuckerberg, pe conturile sale de socializare, transmite Mediafax. Deocamdată sunt disponibile doar cinci reacții: inima, fața care râde, fața uimită, fața care cere scuze și cea cu mâinile încrucișate, care, după cum a observat chiar CEO-ul Meta, este un mod de a mulțumi celeilalte părți.

Inserarea unei reacții la un mesaj este foarte simplă, a explicat într-un videoclip Will Carter, director executiv al Whatsapp.

Reacțiile la mesaje, ultima modă în exprimarea emoțiilor

Până acum, utilizatorii au trebuit să introducă un emoji pentru a reacționa la un mesaj, dar acum pot face acest lucru instantaneu, atingând și menținând apăsat mesajul la care vor să reacționeze.

Este un nou sistem de interacțiune cu prietenii de pe Whatsapp: până acum, reacțiile erau prezente aproape peste tot și reprezintă ultima modă pe web pentru exprimarea emoțiilor.

La fel cum s-a întâmplat și în alte situații, implementarea va fi treptată și nu va fi disponibilă pentru toată lumea începând de joi. În paralel, Whatsapp lucrează și la alte modificări ale aplicației.

Funcțiile Telegram pentru care vei plăti

În ultimii câțiva ani, numeroși utilizatori au abordat Telegram pentru că au fost dezamăgiți de căderile aplicațiilor concurente. Un alt factor important de luat în considerare este securitatea WhatsApp, care a fost atacată în repetate rânduri de detractorii săi, care împing mult asupra controversei legate de componența imperiului Zuckerberg (WhatsApp, Instagram, Facebook).

Aplicația pare să testeze apele pentru o altă modalitate de a genera venituri. Cea mai recentă versiune beta a aplicației iOS include emoji de reacție și stickere pe care utilizatorii le vor putea debloca numai dacă se abonează la Telegram Premium, un serviciu care nu este disponibil momentan.

Așadar, oricine selectează aceste stickere sau emoji în versiunea beta este îndemnat să se alăture Telegram Premium, relatează Android Police. Se pare că utilizatorii care primesc una dintre reacțiile premium nu o vor vedea până nu se înscriu și ei. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel