WhatsApp a picat. Utilizatorii nu se mai pot conecta. UPDATE: Și Instagram ar avea probleme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
WhatsApp a picat.

UPDATE 3:

WhatsApp a confirmat faptul că se confruntă cu probleme de funcționare și că momentan se lucrează la remedierea acestora, transmite Reuters.

UPDATE 2:

Au existat mai mult de 17.000 de incidente în care utilizatorii au raportat probleme ale WhatsApp, potrivit Downdetector. Peste 30.000 de utilizatori din India, peste 67.000 în Regatul Unit și 95.000 în Brazilia au raportat probleme ale platformei de mesagerie. Meta nu a răspuns imediat solicitării de comentarii transmisă de Reuters.

UPDATE 1:

WhatsApp și Instagram, deținute de Meta, au fost oprite pentru mai mulți utilizatori de pe tot globul, începând în jurul orei 23:45 IST miercuri, scrie indianexpress.com. Potrivit sursei citate, utilizatorii care încercau să se conecteze la aplicații sau pe WhatsApp web s-au confruntat cu un mesaj de eroare care spunea că serviciul nu este disponibil momentan.

Pe Instagram, utilizatorii nu au putut să-și reîmprospăteze feedul sau să vadă cele mai recente povești.

Downdetector, un site popular care urmărește întreruperile web, a arătat o creștere a numărului de utilizatori care raportează o problemă în timp ce încercau să folosească WhatsApp și Instagram.

Știrea inițială:

WhatsApp, deținut de Meta Platforms, a picat miercuri pentru mii de utilizatori, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com, transmite Reuters.

Aplicația de mesagerie WhatsApp pare să fie oprită pentru utilizatorii din întreaga lume miercuri seară, conform rapoartelor și mărturiilor de pe rețelele sociale, scrie jpost.com.

Aplicația nu permite utilizatorilor să trimită sau să primească mesaje. Nici WhatsApp, nici compania sa mamă - Meta, nu au emis un comentariu cu privire la această defecțiune raportată miercuri seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel