WhatsApp a anunțat o nouă aplicație care concurează cu Zoom
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
WhatsApp a anunțat o nouă aplicație de Windows cu îmbunătățiri de performanță și funcții de apelare mai bune. De asemenea, noua versiune suportă sincronizarea între mai multe dispozitive, astfel încât să poți utiliza WhatsApp chiar dacă ai telefonul închis.

Mark Zuckerberg a spus pe contul său de Instagram că noua aplicație pentru Windows permite efectuarea de apeluri de grup criptate end-to-end. Versiunea WhatsApp actualizată pentru Windows suportă apeluri video cu până la 8 persoane și apeluri audio cu până la 32 de persoane. Aplicația mobilă permite, de asemenea, apeluri de grup cu limite similare. Compania a declarat că va crește numărul de persoane incluse într-un apel de grup în viitor. Acest lucru ușurează lucrurile dacă vrei să faci un apel de grup pe desktop.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mark Zuckerberg (@zuck)

În iunie 2022, compania a lansat o nouă aplicație pentru Mac, o versiune beta publică, cu o îmbunătățire a performanțelor pentru sistemele bazate pe procesoarele ARM dezvoltate de Apple. Serviciul de mesagerie deținut de Meta testează, de asemenea, o nouă versiune optimizată pentru tabletele Android.

Ce aduce nou

WhatsApp a anunțat două noi caracteristici legate de grupuri. Prima va permite administratorilor să scaneze toate cererile de aderare la grup în secțiunea "Participanți în așteptare". Cea de-a doua îți va permite să vezi grupurile partajate în rezultatele căutării atunci când căutați un nume. Anterior, trebuia să mergeți la profilul unui contact pentru a te uita la grupurile comune.

WhatsApp este o aplicație de mesagerie instantantanee pentru smartphone-uri și alte dispozitive mobile. Aceasta a fost lansată în anul 2009 și achiziționată de Facebook în anul 2014 și în prezent face parte din portofoliul Meta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel