Weekendul 19-21 aprilie, marcat de un eveniment nemaiîntâlnit din 1941 încoace. Daniela Simulescu: Nu ne plictisim deloc zilele ce urmează!
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Astrele ne-au pregătit un weekend incendiar, spune Daniela Simulescu.

Weekendul 19-21 aprilie ne oferă un eveniment astrologic care nu a mai avut loc din 1941 încoace. Astăzi, 19 aprilie, Soarele intră în Taur, spune astrologul Daniela Simulescu la DC News TV.

Duminică, 21 aprilie, Venus se întâlnește cu Chiron, iar când vine vorba despre Soare, acesta face un careu cu Pluto. „Din câte vedeți, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, nu ne plictisim deloc zilele ce urmează. Rămâne de văzut ce se întâmplă și în viețile noastre”, a adăugat Daniela.

Marea vedetă, evenimentul nemaiîntâlnit din 1941 încoace!

Însă marea vedetă din acest moment este evenimentul care nu s-a mai întâmplat de 83 de ani. Daniela Simulescu a spus cu entuziasm în timpul emisiunii sale de la DC News TV: „Ce weekend urmează, dragii mei! Nici nu aveți habar”.

Vezi ce conjuncție este nemaiîntâlnită în ultimele opt decenii, dar și ce alte evenimente vor aduce cel mai interesant weekend de până acum în acest an, pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel