Weber: Ne vom apăra Uniunea împotriva tuturor tendințelor extremiste!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
FOTO: Inquam Photos / George Călin
FOTO: Inquam Photos / George Călin
Manfred Weber a transmis un mesaj alegătorilor din România, cu ocazia congresului Partidului Popular European.

În cadrul unei conferințe de presă alături de Nicolae Ciucă, președintele PNL, Manfred Weber i-a îndemnat pe alegătorii din România să voteze împotriva extremismului la alegerile europarlamentare din acest an.

„Ne vom apăra Uniunea Europeană împotriva tuturor tendințelor naționaliste-extremiste de pe eșichierul politic. Acesta este mesajul meu.

Luați aceste alegeri în serios, mergeți la vot, participați, votați împotriva extremismelor și pentru un partid consolidat“, a spus Manfred Weber la București, la o conferință de presă alături de președintele PNL Nicolae Ciucă.

„Toţi cei care votează pentru populiştii din România la alegerile europene trebuie să fie conştienţi că aceştia vor ajunge într-un grup al prietenilor preşedintelui rus Vladimir Putin care este împotriva solidarităţii la nivel european“ a mai precizat, miercuri, înaintea congresului PPE, Manfred Weber.

Congresul Partidului Popular European are loc în perioada 6-7 martie 2024 la București, iar Ursula von der Leyen urmează să fie aleasa candidat al popularilor-europeni pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel