'Vulpile' de la Leicester City, calificare spectaculoasă în semifinalele Europa Conference League
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Leicester City a reuşit o calificare spectaculoasă în semifinalele Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe PSV Eindhoven, cu scorul de 2-1, joi, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. 

'Vulpile', după 0-0 în tur, au făcut un ultim sfert de oră magistral, marcând prin James Maddison (77) şi Ricardo Pereira (88), după ce PSV a deschis scorul prin israelianul Eran Zahavi (27). În penultimul act, Leicester o va înfrunta pe câştigătoarea dintre AS Roma şi Bodoe/Glimt (1-2 în tur). 

RB Leipzig, calificată în semifinalele Europa League

RB Leipzig este prima echipă calificată în semifinalele Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Atalanta, la Bergamo, cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, în manşa secundă a sferturilor de finală. Vicecampioana Germaniei s-a impus prin dubla reuşită de francezul Christopher Nkunku (18, 87 - penalty), după 1-1 în tur.

RB Leipzig s-a dovedit a fi echipa mai bună în această dublă, în care românul Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve la Atalanta în ambele meciuri. Portarul Juan Musso, cel care l-a faultat pe Nkunku la penalty, s-a opus altor două ocazii mari ale oaspeţilor, în faţa lui Laimer şi Nkunku. În semifinale, RB Leipzig o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Glasgow Rangers şi Sporting Braga (0-1 în tur). 

Citește și - Clubul Chelsea este vizat de noi sancțiuni. Directorul clubului este vizat de această dată

Guvernul Marii Britanii impune sancțiuni directorului Chelsea FC, Eugene Tenenbaum. Încercări de a îngheța până la 10 miliarde de lire sterline active legate de proprietarul oligarhului rus al clubului, Roman Abramovici.

Guvernul Marii Britanii a impus sancțiuni directorului clubului de fotbal Chelsea, Eugene Tenenbaum, în încercarea de a îngheța activele de până la 10 miliarde de lire sterline ale proprietarului rus al clubului, Roman Abramovici.

Marea Britanie a declarat că extinde sancțiunile lui Tenenbaum și David Davidovici, un alt apropiat al lui Abramovici, deoarece oligarhul a transferat miliarde de lire sterline de active celor două persoane în timp ce Rusia a invadat Ucraina.

Ministerul de Externe a spus că sancțiunile vor „îngheța activele  la un total de până la 10 miliarde de lire sterline – cea mai mare acțiune de înghețare a activelor din istoria Marii Britanii”. Departamentul a spus că înghețarea activelor va „preveni repatrierea acestor bunuri în Rusia și folosirea lor pentru a finanța mașina de război a lui Putin”. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel