Vremea schimbării pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești! Previziunile lunii octombrie 2022
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 28 sep 2022, 16:21
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești importante cu privire la evenimentele astrologice ale lunii octombrie și cum vor fi afectați de către acestea nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 

Evenimentele astrologice ale lunii octombrie au toate șansele să schimbe scena lumii în care trăim acum.

Pe 2 OCTOMBRIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT. Din păcate, mersul direct va începe printr-o opoziție cu Neptun. Deci vă atrag atenția să nu vă bucurați încă! De altfel, trebuie menționat că efectele retrogradării se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va părăsi de tot semnele contaminate (Fecioară/Balanță). Dar chiar și așa, veți observa că unele proiecte vechi, împotmolite, vor putea fi rezolvare în sfârșit.

Pe 9 OCTOMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BERBEC. Un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Luna Plină se va petrece în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate.

Pe 11 OCTOMBRIE: MERCUR SE ÎNTOARCE ÎN BALANȚĂ, adică în semnul unde și-a început retrogradarea pe 10 septembrie. Vom căuta să reparăm ce am greșit în ultimele săptămâni. Și o vom putea face doar prin diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere.

Pe 23 OCTOMBRIE: SOARELE ȘI VENUS INTRĂ ÎN SCORPION. Începe Sezonul Scorpionului. Trecem de la energia Balanței, dispusă către socializare, la cea direcționată către retragere. Ne pregătim de iarnă. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu o să fie o lună pe placul tău, spune astrologul Daniela Simulescu, atunci când aduce veștile pentru Săgetător. Dacă în prima parte a lunii Mercur își oprește retrogradarea în casa a 10-a, e mai clar ce vor șefii de la tine, este mai clar și ce anume faci tu, apoi Mercur se duce în Balanță, ai și o Lună Plină în Berbec, da, lucrurile mai merg cu mai merg. Însă după 23 octombrie va fi extrem de dificil. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur își oprește retrogradarea și revine în casa a 10-a și aici vă veți da seama că vă puteți ocupa de mai multe proiecte în același timp. Mulți dintre voi vă veți dori să vă mutați. Puteți lua decizia să vindeți o casă sau un teren. Este o lună foarte bună pentru aceste aspecte imobiliare. Deoarece apoi nu vă veți mai gândi la locul în care stați, ci mai degrabă la planuri, la ce doriți să faceți cu viitorul vostru. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?