Vremea octombrie - noiembrie 2019. Elena Mateescu, ANM, prognoză pe patru săptămâni
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
Elena Mateescu, director general ANM a arătat, în cadrul dezbaterii "SCHIMBĂRILE CLIMATICE ȘI IMPACTUL ÎN ECONOMIE" organizată de DC Media Group, cum va fi vremea în următoarele săptămâni. 

Elena Mateescu a precizat că estimările relevă faptul că vremea se va încălzi, iar deficitul de precipitaţii va fi prezent în mai multe zone din ţară.

"Până la finele lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie, estimările arată că, în săptămâna 7 - 14 octombrie, vom avea abateri termice uşoare pozitive, în special în partea sudică a ţării. Din păcate, deficitul de precipitaţii va fi, în continuare, prezent. Pentru săptămâna 14 - 21 octombrie observăm o săptămână mai caldă decât în mod obişnuit, cu cele mai mari abateri, de această dată, în zona de sud, sud-est şi est a ţării şi cu cantităţi deficitare de precipitaţii, din nou, în special în partea de vest. Această tendinţă de păstrează şi pentru săptămâna 21 - 28 octombrie şi, nu în ultimul rând, pentru perioada 28 octombrie - 4 noiembrie", a declarat Elena Mateescu la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel