VREMEA în WEEKEND, 8-9 mai 2021. ANM, prognoza meteo
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ Pixabay
foto ilustrativ Pixabay
VREMEA în WEEKEND, 8-9 mai 2021. ANM, prognoza meteo: Vremea se răcește în weekend, în special sâmbătă. 

ANM, prognoza meteo.VREMEA SÂMBĂTĂ, 8 mai 2021

Sâmbătă, 8 mai 2021, în MUNTENIA se anunță ploi și temperaturi minime cuprinse între 1 și 8 grade Celsius. Maximele nu vor depăși 21 de grade Celsius. În DOBROGEA, vremea va fi capricioasă: va apărea și soarele, dar vor fi și furtuni, cu fulgere și tunete. Minimele vor fi cuprinse între 7 și 10 grade, iar maximele vor ajunge la 17-19 grade Celsius. Și-n MOLDOVA vor fi ploi, cu minime de 1-7 grade și maxime de 13-19 grade. În centrul țării, în TRANSILVANIA, vom avea inclusiv minime negative, cuprinse între -4 grade și 4 grade Celsius. Maximele ajung la 12-17 grade. În MARAMUREȘ, minimele vor fi între 0 și 3 grade, iar maximele ajung la 12-14 grade Celsius. Și aici se anunță și ploi, la fel ca și-n CRIȘANA, unde avem temperaturi minime de 1-8 grade Celsius și maxime de 13-17 grade. De soare, sâmbătă, 8 mai 2021, se bucură OLTENIA și BANATUL. În Oltenia, maximele ajung la 16-21 de grade, minimele fiind de 1-7 grade. În Banat, temperaturile minime vor fi de 0-6 grade, iar maximele de 15-19 grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo.VREMEA DUMINICĂ, 9 mai 2021

Duminică, 9 mai 2021, vremea va fi frumoasă în aproape toată țara. În CRIȘANA, MARAMUREȘ, TRANSILVANIA, va fi soare toată ziua, maximele ajungând până la 20 de grade Celsius. În OLTENIA și BANAT, maximele ajung la 22 de grade Celsius. Parțial înnorat va fi în MUNTENIA, DOBROGEA ȘI MOLDOVA. În Muntenia și Moldova, maximele ajung la 21 de grade, ca în Dobrogea să nu depășească 19 grade Celsius. 

Chiar dacă va fi un weekend cu temperaturi mai scăzute și precipitații, vestea bună e că este ultimul de acest fel, directoarea ANM, Elena Mateescu, confirmând că, în sfârșit, VINE VARA! ”Săptămâna viitoare, luni, marţi şi miercuri, vom vorbi de temperaturi apropiate de normalul perioadei sau chiar peste, vom putea depăşi iar 25 de grade” a anunțat Elena Mateescu. 

Cu toate acestea, "Luna mai este cea mai instabilă lună a primăverii şi... vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel