Vremea în noaptea de Înviere și de Paști. Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo actualizată
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea de Paști.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN, Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea în ziua de Paști.

„Este posibil ca în ziua de Duminică, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând vestul, unde e posibil la nivel local să consemnăm și averse, pe parcursul după-amiezii și a serii.

Temperaturile, la nivelul întregii țări, duminică, se vor situa între 15 grade Celsius - 25 de grade Celsius, cu 22 de grade Celsius în Capitală, 15 - 18 grade pe litoral.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, minimele vor fi cuprinse între 4 - 13, 14 grade Celsius. În Capitală, minimele se vor situa undeva la 10 grade Celsius.

Foto: Freepik

Astăzi e o vreme mai caldă, chiar 27 de grade în estul țării. În Capitală sunt 15-16 grade, pe litoral tot 16 grade, iar pe valea Prahovei 13-15 grade Celsius. Atât azi, cât și mâine, mai ales în Oltenia, Crișana și Muntenia să consemnăm averse locale, cu 15-20 de litri în SV-ul țării. Pe litoral e o vreme normală din punct de vedere termic, cu apa mării de 14-15 grade.

Luni și marți, ne așteptăm să consemnăm 26-27 de grade Celsius în regiunile extracarpatice, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit“, a precizat, la Antena 3 CNN, Elena Mateescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel