Vremea din bătrâni pentru mai 2022. Voropchievici: O lună amestecată, aşa cum e viaţa românului
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII
Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea din bătrâni pentru luna mai.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, vremea din bătrâni pentru luna mai 2022. „În luna mai, se scumpeşte pâine. Când este eclipsă în martie, se scumpeşte pâinea. Pe 1, 2 şi 3 mai, e bine. Pe 4, 5 mai, plouă. Între 6 şi 12 mai, este perfect. E cald şi bine.  Pe 14, 15, iar ploaie. Între 16 şi 20 mai, e bine. În schimb, din 21 până pe 27 mai, avem vreme amestecată. Ba soare, ba ploaie. Din 28 mai, ploaie mare cu descărcări electrice. 29 şi 31 mai, avem o vreme amestecată. Luna mai este o lună amestecată, aşa cum e viaţa românului”, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la Antena 3.

Runa pentru România

Mihai Voropchievici a vorbit și despre runa pentru România: „Luna mai va fi extraordinară. Să lăsăm necazurile, să lăsăm grijile legate de trecut. Să ne pregătim pentru o perioadă mult mai bună. Uităm ce a fost și ne pregătim de bun”, a zis numerologul.

Citește și: Horoscop 2-8 mai 2022. Voropchievici se bucură pentru o zodie: Vine barza

Numerologul Mihai Voropchievici îți explică dacă ai linia divorţului în palmă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel