Vreme deosebit de caldă de 1 Mai
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

De 1 Mai, vremea va fi  deosebit de caldă pentru această dată. Va fi soare din belşug şi doar după-amiaza şi seara la munte apar câţiva nori şi izolat vor fi posibile averse slabe şi descărcări electrice.

În București, va fi o vreme la fel de frumoasă şi caldă cum au avut şi în ultimele zile. Soarele ţine şi în acestă zi agenda zilei, vântul nu se simte, iar in termometre se vor aduna 31...32 de grade, cu 10…11 grade mai mult decât ar fi normal.

 Şi miercuri ţara noastră rămâne sub influenţa aerului mai cald, de origine tropicală. Astfel, vorbim tot de o vreme deosebit de caldă, cu maxime de la 23 de grade în Delta Dunării până la 32 de grade în Muntenia şi sudul Moldovei. Soarele domină şi în acesta zi cerul, dar după-amiază şi seara în regiunile nordice îşi fac apariţia norii ce vor lăsa pe arii restrânse averse slabe şi descărcări electrice. Vântul se simte numai pe crestele montane, aşa că se vor resimţi din plin temperaturile generoase de vară.

 Căldura se va resimţi din plin şi miercuri în Capitală, când în condiţiile cerului senin şi temperature va urca nestingherită până la 30…32 de grade.

 Joi, vorbim tot de o vreme deosebit de caldă, dar instabilitatea atmosferică se accentuează în zona ţării noastre. Astfel, în vestul, centrul şi nordul ţări vor fi înnorări temporare şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice.

Şi joi, bucureştenii vor fi răsfăţaţi de mult soare şi mult mai multe grade în termometre decât ar fi normal, cel mult 30…31 de grade. Va fi soare, dar şi câţiva nori care nu strică însă aspectul vremii.

 Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului la început în jumătatea vestică a ţării şi la munte, apoi şi în celelalte regiuni ale ţării. Tote acestea vor fi pe un fond de vreme caldă, cu maxime termice ce se vor încadra între 19 şi 29 de grade.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel