România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 18 sep, 11:34
Negoiță: ”Vrem să scoatem circulația de pe Bulevardul Unirii. Mașinile, prin TUNEL cu regim de autostradă”. Chirieac, ULUIT: Faceți MIȘTO de mine?
Robert Negoiță anunță proiecte uriașe pentru Sectorul 3 al Capitalei, unice în lume, conform acestuia. 

Vrem să scoatem circulația de pe Bulevardul Unirii, să-l transformăm în bulevard 100% pietonal, cu un astfel de bulevard pietonal nu se poate lăuda nimeni în această lume. Nimeni! E un proiect unicat în lume. Nimeni nu are un bulevard pietonal de 2,5 km lungime cu 100 de metri lățime” a spus Robert Negoiță, candidatul Alianței Pro București 2020 la Primăria Sectorului 3, al cărui primar este în prezent. 

”Circulația de pe Bulevardul Unirii va fi preluată de un tunel subteran” a anunțat Robert Negoiță. Bogdan Chirieac a intervenit: ”Faceți o autostradă subterană sub Bulevardul Unirii? Faceți mișto de mine?”. 

”Nu, nu, toată circulația va fi mutată în subteran în regim de autostradă, fără semaforizare, se iese în 2 minute cel mult, pe o distanță de 2,5 km” a asigurat Negoiță. ”Am speranțe că la primăvară de apucăm de treabă, ca-n 2022-2023 cel târziu să inaugurăm lucrarea” și-a exprimat speranțele primarul de la Sectorul 3. 

Vezi mai multe în video! Imagini cu proiectul au fost transmise în interviul de mai jos: 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro