Vrei să zbori în 2021?! Acestea sunt cele mai sigure companii aeriene
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
În anul 2020, pandemia de coronavirus a determinat o scădere bruscă a numărului de zboruri cu avionul. Airline Ratings a prezentat topul celor mai sigure companii de zbor în anul 2021.

Este posibil să fi existat mult mai puține avioane pe cer în ultimul an, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de COVID-19, dar dacă vă gândiți la viitoarele călătorii, s-ar putea să fiți atenți la ultimele clasamente ale celor mai sigure companii aeriene din lume de la AirlineRatings.com.

AirlineRatings.com ține în evidență 385 de transportatori din întreaga lume, măsurând factori, inclusiv înregistrările accidentelor și incidentelor grave ale companiilor aeriene și vârsta aeronavelor lor.

"Provocarea din acest an a fost numărul de companii aeriene care zboară, deși cele mai bune 20 de companii aeriene au continuat să zboare sau au limitat zborurile", a declarat Geoffrey Thomas, redactor-șef al AirlineRatings, pentru CNN Travel.

Aussie Qantas, cea mai sigură companie aeriana

Pentru 2021, site-ul web privind siguranța și evaluarea produselor aeriene a acordat companiei aeriene Aussie Qantas primul loc. AirlineRatings a evidențiat angajamentul lui Qantas de a recalifica piloții înainte de a reveni în serviciu după o perioadă de timp în timpul pandemiei. AirlineRatings a descoperit că un pilot Qantas 737 trebuie să urmeze un curs de șase zile înainte de a se întoarce la comanda unui avion, inclusiv o zi axată pe bunăstare.

Qantas a deținut titlul de cea mai sigură companie aeriană din lume, din 2014 până în 2017. În 2018, AirlineRatings a declarat că nu poate găsi un câștigător clar și a ales să facă un top de 20 de companii, dar, în 2019 și 2020, Qantas a fost încoronată cea mai sigură companie aeriană din lume, informează CNN.

Cele mai sigur companii aeriene în anul 2021:

1. Qantas

2. Qatar Airways

3. Air New Zealand

4. Singapore Airlines

5. Emirates6. EVA Air

7. Etihad Airways

8. Alaska Airlines

9. Cathay Pacific Airways

10. British Airways

11. Virgin Australia/Virgin Atlantic

12. Hawaiian Airlines

13. Southwest Airlines

14. Delta Air Lines

15. American Airlines

16. SAS

17. Finnair

18. Lufthansa

19. KLM

20. United Airlines

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel